Reviews, Stiri

ZTE Nubia M2 Play anuntat oficial

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia M2 Play intregeste familia M2 a subdiviziei Nubia de la ZTE. Pe site-ul catmobile.ro ati putut citi deja detalii despre ZTE Nubia M2 (review aici), respectiv ZTE Nubia M2 Lite (review aici). Este momentul sa aruncam o privire peste ZTE Nubia M2 Play, un terminal introdus recent pe piata de compania ZTE si sub-brandul sau, Nubia.

ZTE Nubia M2 Play specificatii

Modelul ZTE Nubia M2 Play beneficiaza de un ecran cu diagonala de 5.5 inch, un LCD cu rezolutie HD, in speta 1280×720. Acest ecran este unul capacitiv in 16 milioane de culori si asigura o densitate a pixelilor de 274 pixeli per inch. Device-ul este motorizat de un procesor de la Qualcomm, un octa-core Snapdragon 435, care functioneaza perfect alaturi de placa video Adreno 505 si de cei 3GB alocati de Nubia, memoriei RAM.

Această prezentare necesită JavaScript.

Memoria interna in schimb este calibrata de Nubia la 32 GB in versiunea standard, insa prin prezenta slotului pentru carduri microSD, compania producatoare se asigura ca utilizatorul va putea extinde aceasta capacitate pana la 128 GB. Terminalul ZTE Nubia M2 Play ruleaza din fabrica Android 7.0 Nougat, una dintre cele mai noi versiuni de Android, insa nu este lipsit de customizare, iar interfata Nubia UI 5.0 face exact acest lucru.

ZTE Nubia M2 Play se bazeaza pe o camera principala cu rezolutie de 13 megapixeli. Aceasta camera este echipata cu LED Flash si beneficiaza de o deschidere f/2.2. Camera secundara, sau frontala a device-ului, are un senzor de imagine de 5 megapixeli si o deschidere f/2.4.

Senzorul de amprente este montat pe partea din fata a terminalului si integrat in butonul Home. ZTE Nubia M2 Play vine de asemenea cu port microUSB si port de 3.5 milimetri pentru casti. Bateria acestui terminal are o capacitate excelenta in cuantum de 3000 de miliamperi. Smartphone-ul ZTE Nubia M2 Play este unul dual sim hybrid si totodata, 4G.

Deosebiri fata de versiunea standard: ZTE Nubia M2 Play VS ZTE Nubia M2

Indiscutabil, ZTE Nubia M2 Play este un terminal inferior versiunii de baza a gamei. Una dintre cele mai importante deosebiri in dezavantajul ZTE Nubia M2 Play se leaga de capacitatea de stocare, acolo unde Nubia M2 vine cu o capacitate dubla. In plus, memoria de tip RAM este una superioara, la fel si capacitatea bateriei handset-ului ZTE Nubia M2. Dotarile foto sunt absolut incomparabile, daca tinem cont ca Nubia M2 vine cu un puternic senzor de imagine pe camera frontala (16 megapixeli) plus diverse optimizari de software. Situatia se mentine si in ceea ce priveste camera foto principala a device-ului, tinand cont ca avem la dispozitie camera foto duala pe terminalul de baza al gamei.

ZTE nubia M2 Play anuntat oficial

In schimb, ZTE Nubia M2 Play castiga o batalie cu ZTE Nubia M2: are un sistem de operare mai bun, mai actual (ZTE Nubia M2 ruleaza doar Android 6.0 Marshmallow). La capitolul procesor, chiar daca ambele terminale folosesc gama Qualcomm, ZTE Nubia M2 Play iese din nou in pierdere, pentru ca versiunea de baza a gamei are un motor Snapdragon 652 de 2 Ghz. Toate aceste detalii nu trebuie insa sa ne surprinda: M2 este un terminal puternic cu o constructie hardware solida, un design foarte elegant si o camera duala de tip dual.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
ZTE Nubia
Product Name
ZTE nubia M2 Play