Reviews, Stiri

ZTE Nubia M2 Lite review, specificatii, opinii si detalii oficiale

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Nubia M2 Lite04ZTE Nubia M2 Lite este un terminal bazat pe modelul Nubia M2, un smartphone cu hardware puternic si design stilat, despre care am discutat si noi intr-un review in urma cu cateva zile. Evident, tinand cont de denumirea produsului si de scopul celor de la ZTE, subdivizia Nubia, smartphone-ul ZTE Nubia M2 Lite propune specificatii ceva mai slabe in comparatie cu terminalul original, Nubia M2. Despre aceste specificatii, despre detaliile oficiale ale produsului precum si despre primele impresii oferite de modelul ZTE Nubia M2 Lite, discutam in cele ce urmeaza.

ZTE Nubia M2 Lite review

Modelul original, Nubia M2 se bazeaza pe un display de foarte buna calitate. Din fericire, ZTE a decis sa pastreze si pentru aceasta versiune Lite, display-ul Super AMOLED de 5.5 inch in diagonala. E drept, compania producatoare a limitat rezolutia la 1280×720 pixeli, adica o varianta HD, mai slaba in comparatie cu Full HD-ul pregatit pentru ZTE Nubia M2. Ecranul este unul in 16 milioane de culori si asigura un impact vizual puternic asupra telefonului, care pare serios ajutat de raportul corp-ecran, macar din punct de vedere estetic.

ZTE Nubia M2 Lite

Versiunea originala a telefonului, ZTE Nubia M2 se bazeaza pe Snapdragon 652 (pe 8 nuclee Cortex A-53), un chipset tactat la frecventa de 2 Ghz. Observam aici o noua diferenta pentru ca cei de la ZTE au preferat sa includa in interiorul acestui terminal Lite, un altfel de chispet, desi au pastrat frecventa de 2.0 Ghz. Este vorba despre un procesor octa-core pe 64 de biti, marca MediaTek, adica un Helio P10, despre care se vorbeste frumos in presa internationala si despre care Nubia ne asigura ca va „motoriza” in consecinta acest smartphone. In ajutorul chipset-ului din ZTE Nubia M2 Lite utilizatorul are la dispozitie o memorie RAM puternica, dar diferita in functie de versiunea pe care o va achizitiona. Adica, pentru cei 64 GB spatiu de stocare al uneia dintre versiunile ZTE Nubia M2 Lite, producatorul a asociat o memorie RAM de 4GB. In schimb, pentru versiunea de ZTE Nubia M2 Lite cu 32 GB spatiu de stocare interna, compania chineza a asociat o memorie RAM de 3GB. Destul de buna din punctul meu de vedere si cu siguranta extrem de folositoare.

Partea cea mai buna in tot acest peisaj este ca, indiferent de versiunea pentru care opteaza cumparatorul, ZTE a incorporat in ZTE Nubia M2 Lite un slot de card in care se poate atasa orice tip de card microSD, cel care automat poate mari capacitatea de stocare interna cu pana la 128 de GB. Sa continuam cu vestile bune? ZTE Nubia M2 Lite ruleaza inca din fabrica Android 7.0 Nougat, la care se adauga modificarile aduse de interfata proprie a celor de la ZTE – Nubia, Nubia UI 4.0. Detalii importante si in dreptul specificatiilor asigurate de cele doua camere foto ale dispozitivului. Camera foto pentru selfie-uri cel putin, este una extrem de interesanta, cu senzor de imagine de 16 megapixeli si lentile wide cu unghi de 80 de grade. Camera foto principala a terminalului beneficiaza de senzor de imagine Sony de 13 megapixeli plus tehnologii precum blitz si autofocus.

ZTE Nubia M2 Lite02

Acumulatorul ZTE Nubia M2 Lite este unul puternic. El este sprijinit de tehnologia de fast charging NeoCharge si are o capacitate de 3000 mAh. Putini, sau multi, judecati dumneavoastra. Avem la dispozitie senzor de amprente in butonul fizic Home, USB de tip C, Wi-Fi de ultima generatie si un sistem de sunet bazat pe Dolby, ceea ce mi se pare foarte promitator.

ZTE Nubia M2 Lite pret

Smartphone-ul ZTE Nubia M2 Lite costa in versiunea cea mai accesibila (cea de 32GB stocare si 3GB RAMi) 260 de dolari. Asadar, un pret mult mai mic decat cel al terminalului originar, ZTE Nubia M2. Il puteti cumpara pe una dintre culorile auriu sau negru auriu si va anuntam ca design-ul nu difera de cel al modelului de baza.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
ZTE/Nubia
Product Name
ZTE Nubia M2 Lite
Price
$ 260