Reviews, Stiri

ZTE MAX XL lansat oficial in SUA

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE MAX XL, cu o configuratie decenta si un acumulator de mare capacitate, a fost lansat oficial de catre compania chineza pe piata americana. Phabletul nu dezminte denumirea pe care o poarta, bazandu-se pe un display cu diagonala mare si un acumulator Lithium-Ion de proportii. Conform informatiilor oficiale, ZTE MAX XL va rula inca din fabrica cel mai nou sistem de operare al Google.

ZTE MAX XL detalii oficiale

Fara indoiala, ZTE se descurca bine pe piata din Asia si, in acelasi timp, pe piata phablet-elor de anvergura. ZTE MAX XL nu pare un phablet pregatit sa distruga tiparele, dar se prezinta intr-o configuratie decenta si cu un pret destul de echitabil. Cea mai importanta veste poate legata de aparitia acestui device este ca ZTE MAX XL va rula cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.1.1 Nougat.

ZTE MAX XL 3

ZTE MAX XL aduce si o alta veste buna pentru utilizatorii interesati de achizitionarea sa: phabletul se va baza pe o baterie cu o capacitate foarte mare, de 3990 mAh, cu o autonomie de pana la 27 de ore in convorbirile telefonice. Nu avem motive sa nu-i credem pe cuvant pe cei de la ZTE, mai ales ca in ultima perioada, datele prezentate de ei in specificatii s-au confirmat cel putin in ceea ce priveste autonomia dispozitivelor lansate din 2016 pana in prezent, aproape in totalitate. Acumulatorul din Lithium-Ion pregatit de ZTE pentru modelul MAX XL se anunta o reusita, si chiar speram sa fie, pentru ca terminalul va necesita cu siguranta o baterie puternica.

ZTE MAX XL are un design placut si un display destul de puternic, protejat de Corning Gorilla Glass 3. Display-ul Full HD (1920×1080 pixeli) are o diagonala impresionanta de 6 inch. „The biggest screen available on boost mobile” este sloganul prin care ZTE isi anunta noua creatie, un panel care pare sa dea un aspect si mai placut terminalului in discutie.

Producatorul chinez insa nu reuseste sa impresioneze la capitolul hardware, un criteriu care din nefericire va conta fara indoiala pentru reusita device-ului pe piata americana. As fi crezut ca ZTE va incerca sa pluseze la acest capitol, dar chiar daca propunerea hardware nu este una tocmai modesta, ea nu cred ca va fi o „lovitura de imagine”. ZTE MAX XL incorporeaza procesorul Qualcomm Snapdragon 435 tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Alaturi de el, functioneaza procesorul grafic Adreno 505, una dintre placile video mid-range bune de pe piata. In ceea ce priveste stocarea nativa, MAX XL este pregatit cu 16GB, iar memoria RAM atinge 2GB. ZTE MAX XL se va baza insa si pe slot pentru cardruri microSD, care poate ajuta utilizatorul sa mareasca pana la urma capacitatea memoriei native pana spre 128GB.

ZTE MAX XL

Compatibil 4G LTE, ZTE MAX XL masoara 9.4 milimetri grosime (nu-mi faceam sperante ca va avea o dimensiune sub 9 milimetri), dar acest detaliu nu trebuie percepet neaparat precum un dezavantaj estetic. Nu lipseste portul audio de 3.5 milimetri, portul MicroUSB 2.0 si conexiunea la internet prin wifi 802.11 b/g/n Single Band. Conform specificatiilor oficiale, ZTE MAX XL va avea o camera foto principala de 13 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli.

ZTE MAX XL pret si verdict

In Statele Unite, ZTE MAX XL va costa 130 de dolari. Nu stiu cat de mult ii va avantaja pe americani sa cumpere un astfel de phablet la acest pret, insa sunt convins ca in Europa, ZTE ar avea mai mult succes cu acest tip de phablet. Remarcam prezenta unui sistem de operare de cea mai noua generatie, conectivitatea de tip 4G LTE, display-ul care categoric este un Full HD IPS LCD bun (aplica o folie de protectie ZTE pe telefonul tau) si bateria de mare capacitate. In SUA, ZTE MAX XL va putea fi achizitionat pe culoarea gri, dar este posibil ca pana la aparitia sa pe piata europeana ZTE sa opteze si pentru negrul clasic sau o alta variatie de culoare. Nu se compara cu ZTE Nubia Z17, phablet produs de subdivizia Nubia, dar promite o autonomie mare si poate fi o solutie pentru cei care cauta un phablet cu ecran foarte mare.

ZTE MAX XL 2

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE MAX XL
Price
$ 130