Stiri

ZTE a lansat un telefon low-cost in SUA: ZTE Blade Force, pret, specificatii si pareri

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

  • – ZTE a lansat un noul telefon in Statele Unite ale Americii: ZTE Blade Force
  • – Device-ul costa doar 130$ si este disponibil in exclusivitate la Boost Mobile
  • – ZTE Blade Force are camera de 8 megapixeli si 2 GB memorie RAM

ZTE Blade Force detalii oficiale, specificatii si pret de achizitie

Noul smartphone ZTE Blade Force este un telefon low-cost lansat de producatorul chinez in zona SUA. Este prematur sa ne pronuntam daca acest terminal va patrunde pe finalul anului si in Europa, dar aceasta varianta nu este deloc exclusa.

Cu un design placut si cateva specificatii bune, ZTE Blade Force va costa doar 130 de dolari, adica echivalentul a aproximativ 500 de lei.

ZTE Blade Force: display

Device-ul are o grosime de 9.1 milimetri si o greutate destul de mare, 170 de grame. Se bazeaza pe un ecran capacitive touchscreen de tip IPS LCD in 16 milioane de culori. Diagonala acestuia este de 5.5 inch, iar raportul ecran corp atinge un procent de 68.5 %. Aspectul panelului este in format clasic, 16:9, iar densitatea pixelilor este 267 ppi. Rezolutia de care se bucura ZTE Blade Force este 1280 x 720 pixeli.

ZTE Blade Force

ZTE Blade Force: procesor si memorie

Noul Blade Force este un low-cost, care se bazeaza totusi pe un procesor Snapdragon de la Qualcomm. Chiar daca nu vorbim despre un super procesor, provenienta sa ne asigura ca acest telefon de buget are viteza si putere. Procesorul este un model Snapdragon 427, un quad-core tactat la frecventa de 1.4 Ghz si bazat pe patru nuclee Cortex A-53. Acest procesor este cuplat cu placa video Adreno 308 si cu o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea de stocare a datelor atinge 16 GB in versiunea de baza, dar ea poate fi extinsa datorita prezentei slotului pentru carduri de memorie. Utilizatorul poate apela la un astfel card microSD si poate mari capacitatea de stocare a datelor pana la 128 GB.

ZTE Blade Force: camera foto

ZTE n-a exagerat la acest capitol si a tinut sa ramana in nota de baza care da practic pretul acestui handset. Camera principala a telefonului are o rezolutie de 8 megapixeli si vine cu autofocus si LED Flash. Poate filma la rezolutie Full HD cu 30 de cadre pe secunda. Camera frontala a terminalului are o rezolutie de 5 megapixeli.

ZTE Blade Force (2)

ZTE Blade Force: optiuni de conectivitate

Cele mai importante optiuni de conectivitate de pe Blade Force de la ZTE sunt urmatoarele:

  • WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot
  • Bluetooth: 4.2, A2DP
  • GPS: cu A-GPS
  • Radio: Fara
  • USB: microUSB 2.0

Telefonul se bazeaza pe sprijinul unnui acumulator Li-Ion cu o capacitate de 3000 de miliamperi. Nu exista momentan informatii despre cat de eficienta este aceasta baterie.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 2 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade Force
Price
$ 129