Reviews, Stiri

ZTE Blade Z Max a fost lansat oficial in SUA: pareri, pret si imagini

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE a reusit in acest an sa propuna cateva terminale de tip phablet interesante pe mai multe piete internationale. In trecut pe blogul nostru ati putut citi detalii despre ZTE Blade Max 3 sau despre atractivul ZTE Blade X Max, asta fara a mai lua in calcul fermecatorul ZTE Blade A610 Plus, unul dintre cele mai ravnite telefoane ale companiei la aceasta ora pe segmentul mid-range. Dar, producatorul chinez nu se opreste aici si lanseaza iata oficial in SUA si device-ul ZTE Blade Z Max, telefon despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

ZTE Blade Z Max specificatii cheie

-Display IPS LCD 6 ” Full HD, cu sticla curbata 2.5D
-Acumulator: 4080 mAh cu fast charging Quick Charge 2.0
-Camera foto duala: 16+2MP
-Camera frontala de 8 MP
-Android 7.1.1 Nougat
-2GB RAM
-32GB ROM
-Adreno 505
-Pret: 130 de dolari

ZTE Blade Z Max pareri, pret, impresii generale dupa lansarea oficiala

ZTE Blade Z Max este probabil cel mai accesibil phablet cu dual camera si senzor de amprenta de pe piata la aceasta ora. Cu baterie si ecran mare, cu aspect foarte placut si un pret foarte mic (aproximativ 130 de dolari la data redactarii acestui articol), smartphone-ul de mari dimensiuni ZTE Blade Z Max se poate transforma rapid intr-un best buy.

ZTE Blade Z Max (3)

Pentru un pret atat de mic, primesti un telefon cu ecran IPS LCD cu rezolutie Full HD, care inauntru adaposteste o super baterie de 4080 mAh, care se presupune ca ar trebui sa asigure pana la 31 de ore autonomie in convorbiri – Androidauthority.com

Phabletul de buget al companiei ZTE vine cu un ecran intr-adevar foarte atragator. Acesta are o diagonala de 6 inch, dar in mod surprinzator vine cu o rezolutie Full HD. Capabil de conectivitate 4G, dual-sim-ul ZTE Blade Z Max isi protejeaza ecranul gigantic prin sticla curbata si ne propune un procesor via Qualcomm.

Este vorba despre un octa core de 1.4 Ghz Snapdragon 435, care este cuplat cu placa video Adreno 505. 2GB memorie RAM a alocat producatorul la acest capitol al memoriei, in timp ce la dispozitia utilizatorului stau alti 32 GB pentru stocarea de date. Aceasta capacitate poate fi insa extinsa prin slotul pentru carduri microSD, care permite extinderea memoriei native pana la 128 GB.

ZTE Blade Z Max (2)

Dispozitivul nu este privat de prezenta unui senzor de amprenta (destul de puternic conform site-ului androidauthority), ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat si beneficiaza de conectivitate wi-fi b/g/n si de port USB Tip C.

Acumulatorul sau are o capacitate foarte generoasa (era firesc, daca tinem cont de dimensiunile ecranului si rezolutia sa): 4080 mAh, care conform producatorului asigura pana la 30-31 de ore autonomie numai in convorbiri. Aceasta baterie este sprijinita de functia Quick Charge 2.0, o tehnologie de incarcare rapida a acumulatorului.

Din punct de vedere foto, device-eul surprinde si prin prezenta unei camere foto duale destul de atractive. Aceasta camera are la bord doi senzori de cate 16 si 2 megapixeli si bifeaza functia autofocus. De asemenea, camera foto duala a ZTE Blade Z Max poate filma la rezolutie Full HD si vine cu flash LED. Camera frontala, pentru pasionatii de selfie-uri are o rezolutie de 8 megapixeli, ceea ce pe hartie suna de-a dreptul incantator. Ramane de vazut insa si cum se descurca aceasta camera in low light si conditii normale de utilizare.

ZTE Blade Z Max verdict

Este clar ca ZTE Blade Z Max nu ti se adreseaza daca tu esti pe piata pentru a-ti cumpara noul Samsung Galaxy Note 8 sau viitorul iPhone 8. Dar…terminalul de tip phablet al celor de la ZTE asigura pentru un pret foarte mic destula calitate pentru segmentul sau de activitate, iar un telefon precum Samsung Galaxy J7 Prime va avea probleme reale pentru a-si atinge targetul daca lucrurile vor merge asa cum anticipez ca vor merge pentru ZTE Blade Z Max. Va reamintesc ca J7 Prime costa aproximativ 210 dolari, adica mult mai mult decat acest device la fel de bun al celor de la ZTE.

ZTE Blade Z Max

Momentan, phabletul este disponibil doar in Statele Unite ale Americii, dar exista informatii ca va ajunge si in Europa in curand. Pentru o suma care nu depaseste se pare 600 de lei, phabletul ZTE Blade Z Max asigura ecran de dimensiuni mari cu rezolutie Full HD, o memorie buna, o baterie foarte puternica si Android Nougat. Cred ca optiunea este una excelenta, raportata la suma de bani necesara achizitiei telefonului.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade Z Max
Price
$ 130