Stiri

ZTE Blade X2 Max, telefon de buget: specificatii tehnice

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Cei de la Android Authority anunta un nou telefon de buget al companiei ZTE. Este vorba despre ZTE Blade X2 Max, un telefon care va inlocui din acest an, modelul Blade X Max de anul trecut.

Se pare ca este vorba despre un terminal care va fi directionat in mod evident spre piata Americana, insa nu este exclus ca ZTE sa-l trimita si in Europa. Avem detalii despre specificatiile sale in cele ce urmeaza.

ZTE Blade X2 Max specificatii tehnice – la ce sa ne asteptam?

Predecesorul sau, X Max din gama Blade a fost “livrat” de ZTE in parteneriat cu Cricket Wireless pe teritoriul Statelor Unite. Foarte probabil, ZTE Blade X2 Max va urma acelasi traseu, dar spre deosebire de X Max ar putea face un pas mic si spre zona europeana.

In materie de specificatii tehnice, detaliile sunt minore, pentru ca nici cei de la Android Authority n-au venit cu o confirmare in privinta configuratiei telefonului.

Exclusivitatea site-ului amintit se leaga totusi de o prima imagine a device-ului, care ajunge astfel pe internet.

ZTE Blade X2 Max, telefon de buget

Blade X Max, telefonul de anul trecut, avea un ecran de 6-inch Full HD, procesor Snapdragon 435 cu 2 GB RAM si 32 GB ROM, camera foto de 13 megapixeli pe spate si de 5 megapixeli pe fata, baterie de 3.400 de miliamperi si un pret avantajos: 149$.

In schimb, ZTE Blade X2 Max va pastra ecranul de 6-inch in diagonala cu rezolutie Full HD, dar si aspectul traditional 16:9. Cel putin, cam asta reiese din imaginea publicata de Android Authority.

Modificari avem la nivel de platforma mobila, pentru ca ZTE Blade X2 Max va miza pe un procesor Qualcomm entry-level, mai puternic. Cel mai probabil, conform speculatiilor, este vorba despre Snapdragon 450.

Acest chipset va fi acompaniat de 2 GB sau de 3 Gb RAM, in timp ce capacitatea de stocare a datelor va fi de 32 GB in versiunea standard. Portul de incarcare a noului ZTE Blade X2 Max pare sa fie USB tip C, iar asta ne este singura veste buna cu care incheiem partea de configuratie a device-ului.

ZTE Blade X2 Max va rula proaspat scos din fabrica Android 8.0 Oreo, cel mai nou sistem de operare de la Google. Conform site-ului GizmoChina, noul ZTE Blade X2 Max va costa intre 150$ si 200 $, deci aproape fara indoiala, va avea un pret mai mare decat modelul de anul trecut.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes