Stiri

ZTE Blade V9 Vita lansat oficial: pret si primele impresii

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

La Mobile World Congress de la Barcelona, chinezii de la ZTE au lansat oficial pe piata modelul ZTE Blade V9 Vita, o versiune infratita cu modelul original, ZTE Blade V9. Firesc insa, este vorba despre o versiune „lite” a modelului de baza, care are totusi cateva caracteristici atractive, printre care si ecranul cu tehnologie moderna, 18:9. Avem detalii in cele ce urmeaza.

ZTE Blade V9 Vita lansat oficial: specificatii tehnice si primele impresii

Unul dintre principalele argumente pentru care merita sa cumperi noul ZTE Blade V9 Vita este faptul ca device-ul ruleaza direct din fabrica, Android 8.1 Oreo.

ZTE-Blade-V9-Vita (2)

Aruncand o privire peste detaliile pe care ZTE le-a oferit la prezentarea telefonului, aflam ca modelul V9 Vita vine cu un ecran IPS LCD de 5.45 -inch in diagonala cu rezolutie HD+ adica 1440 x 720 pixeli. Acest display este imbracat in sticla curbata 2.5D, imbratiseaza trendul anului trecut (tehnologia FullScreen 18:9) si are densitatea pixelilor calibrata la 295 pixeli per inch.

Sub capota, descoperim un chipset entry-level de la Qualcomm, modelul Snapdragon 435 de 1.4 Ghz. Nu este cel mai rapid procesor din lume, dar pentru gama mid-range buget in care compania din China integreaza acest telefon, mi se pare o optiune foarte buna. Acest chipset este cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 505 si cu versiuni diferite de memorie.

ZTE Blade V9 Vita

ZTE Blade V9 Vita va avea 2GB memorie RAM cu 16 GB dedicati stocarii de date, dar si o versiune de 3 GB memorie RAM cu 32 GB dedicati stocarii de date. Ambele variante ale modelului vor primi posibilitatea de a extinde memoria flash pana la 256 GB via carduri de memorie de tip microSD.

In sectorul foto, ZTE s-a oprit la o camera duala pe spate cu senzori de imagine de 13, respectiv 2 megapixeli si la o camera frontala pentru selfie-uri si video calling de 5 megapixeli. Ambele camere video pot filma la rezolutie Full HD (1080p), iar camera principala beneficiaza in plus si de flash LED dual si HDR.

Senzorul de amprente al telefonului ZTE Blade V9 Vita este plasat pe spate, in timp ce acumulatorul telefonului este nedetasabil si are o capacitate de 3200 de miliamperi. ZTE Blade V9 Vita „vede” 4G LTE, este dual SIM si beneficiaza de port microUSB 2.0, plus tehnologie bluetooth v4.1, GPS cu A-GPS si GLONASS si WiFi 802.11 b/g/n.

ZTE Blade V9 Vita

Noul ZTE Blade V9 Vita va putea fi achizitionat pe culori precum verde, albastru, negru si roz (acoperind asadar o paleta ampla de culori), greutatea sa atinge doar 140 de grame, iar grosimea sa doar 7.6 milimetri. Prin urmare, constructia este una atractiva, policarbonatul si bateria decenta facandu-l sa fie destul de usor si compact.

Conform publicatiilor din China, ZTE Blade V9 Vita va costa 179 de euro.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade V9 Vita
Price
Euro 179