Reviews

ZTE Blade V9 review, pret, specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Nu doar cei de la Lenovo au lansat oficial primul lor smartphone cu display 18:9 (modelul Lenovo K320t) ci si compania rivala, ZTE. Avem de-a face cu noul ZTE Blade V9 in cele ce urmeaza, un telefon atractiv ca pret si specificatii care devine oficial, succesorul modelului ZTE Blade V8 de anul trecut.

ZTE Blade V9 specificatii tehnice, detalii oficiale, pareri

ZTE a anuntat oficial succesorul modelului ZTE Blade V8. Vom avea in acest an un model ZTE Blade V9 cu trei versiuni diferite de memorie, plus un design atractiv si camera foto duala pe partea din spate.

ZTE Blade V9

ZTE Blade V9

In plus, vestea excelenta pentru fanii ZTE (si nu numai) este faptul ca ZTE Blade V9 ruleaza proaspat scos din cutie Android 8.0 Oreo.

Cel mai atractiv detaliu de pe noul device ZTE este incontestabil ecranul in format 18:9. Acesta este imbracat in sticla curbata 2.5D si are o diagonala de 5.7 inch, ocupand aproape toata suprafata frontala a telefonului. Ecranul modelului V9 din gama Blade de la ZTE suporta o rezolutie Full HD Plus, adica 2160 x 1080 pixeli. Producatorul nu asigura in cutie o folie ZTE pentru acest terminal, astfel ca va recomandam sa aruncati o privire peste oferta noastra.

ZTE Blade V9 (3)

Dincolo de sticla curbata si de dimensiunile mari ale ecranului, ZTE Blade V9 surprinde extrem de placut la capitolul design prin faptul ca are caracasa din sticla, atat pe partea din fata, cat si pe partea sa din spate. Rama telefonului este metalica, iar greutatea sa atinge doar 140 de grame, in ciuda faptului ca ZTE Blade V9 incorporeaza un acumulator mare, de 3200 mAh.

Pe acest model de telefon vom avea un procesor Snapdragon 450 de la Qualcomm, chipset tactat la frecventa de 1.8 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic Adreno 506.

Asa cum spuneam inca din startul articolului, modelul Blade V9 va avea mai multe versiuni de memorie, dupa cum urmeaza:

  • – Blade V9 cu 2 GB RAM si 16 GB memorie ROM
  • – Blade V9 cu 3 GB RAM si 32 GB memorie ROM
  • – Blade V9 cu 4 GB RAM si 64 GB memorie ROM

Pe fiecare dintre aceste versiuni vom avea slot dedicat pentru carduri de memorie externa, astfel ca utilizatorul va putea extinde capacitatea de stocare a datelor de la 16/32/64 GB pana la 128 GB.

ZTE Blade V9 (2)

Din punct de vedere al dotarilor sale foto, ZTE Blade V9 lasa din nou o excelenta impresie. De ce? Pentru ca dincolo de camera sa principala (duala) cu senzori de 16 + 5 megapixeli si lentile 6P, telefonul are si o camera frontala puternica: rezolutie 13 megapixeli plus Fixed Focus. Diafragma pe camera din spate este una foarte buna de asemenea: F1.8.

In materie de sunet, Blade V9 are la baza tehnologie DTS si doua microfoane, iar la capitolul conectivitate notam capacitatea 4G VoLTE, oportunitatea dual SIM, portul microUSB 2.0 si optiunea jack 3.5 milimetri. Grosimea telefonului este de doar 7.5 milimetri, un alt detaliu placut in privinta aspectului sau excelent.

ZTE Blade V9 (1)

In concluzie, ZTE Blade V9 este un telefon de buget atractiv din punct de vedere al specificatiilor, iar pretul sau se anunta a fi unul de aproximativ 280-300 de euro pentru versiunea cea mai puternica. Un detaliu spectaculos si remarcabil legat de acest device este design-ul luxury pe care il ofera la un pret destul de rezonabil. Poate ca procesorul ne-ar fi placut sa fie mai puternic in acesti bani, dar ramanem cu plusurile pe care ZTE Blade V9 le aduce.

Summary
product image
Aggregate Rating
4 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade V9