Reviews, Stiri

ZTE Blade A610 Plus, phablet cu procesor MediaTek si baterie generoasa de 5000 mAh

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Blade A610 Plus (4)ZTE Blade A610 Plus pare inca un smartphone marca ZTE care se axeaza pe o puternica baterie cu o autonomie generoasa. De altfel, astfel de telefoane par a se afla la mare cautare, nu doar pe piata din tara noastra ci si la nivel international. ZTE a „simtit” foarte bine nisa si a propus cateva alternative interesante, printre ele numarandu-se si ZTE Blade A610 Plus. Acest terminal este dotat cu o baterie de proportii, are un design elegant si un pret de achizitie mic. V-am stranit deja interesul? Atunci haideti sa aflam mai multe despre ZTE Blade A610 Plus.

ZTE Blade A610 Plus specificatii si impresii

Un smartphone cu baterie impresionanta va fi oricand un punct important de reper pentru orice companie. ZTE nu se joaca la acest capitol si in cazul ZTE Blade A610 Plus a incorporat un acumulator care va poate salva din multe situatii limita. De altfel, bateria acesti smartphone este poate principalul punct de atractie pentru un terminal bun, dar nu neaparat impresionant la capitolul „alte specificatii”.

Si asta pentru ca niciuna dintre caracteristicile terminalului ZTE Blade A610 Plus nu se ridica la nivelul acumulatorului Lithium-Polymer de 5000 mAh pe care compania chineza l-a incorporat in noul sau smartphone. Conform specificatiilor oficiale, aceasta baterie asigura un standby de pana la 600 de ore si o autonomie in convorbiri de pana la 22 de ore. Poti folosi practic retelele sociale la maximum, poti asculta Youtube o buna bucata de vreme, ba chiar te poti folosi de gps-ul telefonului si eventual citi presa dimineata la prima ora si bateria ZTE Blade A610 Plus nu va scadea mai mult de 65-70%. Din punctul asta de vedere, ZTE Blade A610 Plus pare un best buy, tinand cont ca pretul sau de achizitie este unul mai mult decat decent.

ZTE Blade A610 Plus (2)

Ce ne mai ofera insa ZTE Blade A610 Plus? Avem la dispozitie un display Full Hd cu diagonala de 5.5 inch, un display care integreaza terminalul in categoria phablet. Rezolutia sa de 1920×1080 pixeli ajuta, iar ecranul beneficiaza de un strat de sticla curbata de tip 2.5 D. Densistatea pixelilor in cazul ZTE Blade A610 Plus atinge 401 ppi, ceea ce mi se pare destul de multumitor pentru un phablet cu ecran maricel si dimensiuni generale mari. Apropos de dimensiuni, trebuie sa stiti ca ZTE Blade A610 Plus are o grosime de aproape 10 milimetri (9.8 milimetri ca sa fim exacti) si cantareste 189 de grame. Deci nu vom avea de a face cu un smartphone usor si nici foarte usor de manevrat cu o singura mana. Nu pare genul de dispozitiv cu care reprezentatele sexului frumos sa se inteleaga prea bine, desi pana la urma totul tine de gusturi si mai ales de necesitati.

ZTE Blade A610 Plus ruleaza Android 6.0 Marshmallow (modificat cu interfata grafica MiFavor UI), care pare foarte bine optimizat. Se bazeaza pe o memorie RAM de 4GB (surprinzator de bine) si asigura un spatiu de stocare interna de 32 GB. La capitolul conectivitate, distingem functii si tehnologii importante asa cum sunt Wi-fi direct, Wi-fi hotspot, Bluetooth v4.0 (A2DP), MicroUSB v2.0 si jack 3.5 milimetri. ZTE Blade A610 Plus este un smartphone capabil de conectivitate 4G LTE si pune la dispozitie atat slot dual SIM cat si senzor de amprente de ultima generatie. Procesorul sau este un produs marca MediaTek, MT6750, un mid-range cu 4 nuclee Cortex A53 la bord, tactat la frecventa de 1 Ghz. Procesorul octa-core pe 64 de biti este sustinut de un alt procesor grafic Mali T860 MP2. De mentionat ca smartphone-ul beneficiaza si de slot pentru carduri micrSD, ceea ce permite amplificarea spatiului de stocare pana la 128 GB.

ZTE Blade A610 Plus

Imbracat intr-o carcasa metalica destul de aspectuoasa, ZTE Blade A610 Plus pune la dispozitia utilizatorilor dotari foto de tip mid-range. Camera foto principala are un senzor de imagine de 13 megapixeli la baza, care beneficiaza de flash LED Dual-tone, deschidere f/2.2, autofocus si HDR plus filmare la rezolutie full hd cu 30 de cadre pe secunda. Camera foto frontala, pentru pasionatii de selfie, are un senzor de imagine de 8 megapixeli. Smartphone-ul propune si alti senzori pe langa senzorul de amprenta, asa ca lista sa completa include: senzor de proximitate, senzor Hall, senzor de lumina, busola, accelerometri si Compass.

ZTE Blade A610 Plus pret si verdict

In linii mari, ZTE Blade A610 Plus pare un smartphone cu caracteristici de phablet destul de interesant. Cei care doresc un astfel de device cu o baterie puternica si dotari hardware decente, pot achizitiona item-ul ZTE Blade A610 Plus de pe site-ul emag pentru o suma destul de atractiva din punctul meu de vedere. ZTE Blade A610 Plus costa 1099 de lei si pare una dintre solutiile cele mai bune ca raport-calitate pret, atunci cand vine vorba despre un phablet cu baterie puternica. Design-ul sau imi place, dar repet, nu mi se pare un smartphone cu care reprezentatele sexului frumos sa se inteleaga atat de bine. Cu toate acestea, ZTE Blade A610 Plus este un terminal care poate asigura un peisaj tehnologic util in foarte multe momente si va poate deveni un prieten de nadejde, daca scopul dumneavoastra nu tine neaparat de calitatea imaginilor, pozelor, gaming-ului.

UPDATE ZTE Blade A610 Plus pret Digi Mobil

DigiMobil va ofera acest ZTE Blade A610 Plus in 24 de rate prin credit ING. Fata de pretul integral al telefonului (969 lei), veti avea ocazia sa cumparati telefonul, mai ieftin, fara sa dati toti bani deodata. Pentru a cumparat ZTE Blade A610 Plus de la RCS & RDS Digimobil, va trebui sa achitati initial un avans de doar 105 lei, urmand ca apoi, lunar (timp de 24 de luni) sa achitati doar 36 de lei.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 8 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade A610 Plus
Price
RON 969