Stiri

ZTE Blade A6 a primit certificarea Wi-Fi

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Blade A6 este din ce in ce mai aproape de ziua in care va vedea „lumina zilei”. GSMArena saluta aparitia unui nou dispozitiv ZTE, care se presupune ca este exact acest model: ZTE Blade A6, un terminal asteptat de fanii companiei si nu numai. Sursa mentionata, anunta ca un nou telefon produs de compania chineza a primit intre timp certificarea WiFi Alliance (WFA), dupa ce device-ul a trecut fara probleme testul de interoperabilitate.

ZTE Blade A6, specificatii posibile

  • Procesor: octa-core de la MediaTek
  • Display: 5.5 inch in diagonala, rezolutie Full HD (1920×1080 pixeli), IPS LCD
  • Memorie RAM: 3GB
  • Memorie ROM: 32 GB
  • Jack pentru casti: Da
  • Senzor de amprenta: Da
  • Conectivitate: 4G LTE
  • Sistem de operare: Android 7.1.1 Nougat

Singura informatie concreta legata de specificatiile ZTE Blade A6 conform certificatului WiFi Alliance este legata de faptul ca device-ul va rula cel mai nou sistem de operare al Google, Android 7.1.1 Nougat. Din pacate, dupa aceasta certificare nu putem lega nimic concret legat de specificatiile oficiale ale modelului ZTE Blade A6.

ZTE Blade A6 certificare WiFi

Rasfoind insa informatiile din presa asiatica, aflam ca GizmoChina ne dezvaluie o parte dintre specificatiile vehiculate ale modelului ZTE Blade A6. Terminalul pare sa fie unul mid-range si va incorpora cateva caracteristici interesante. ZTE Blade A6 beneficiaza de prezenta senzorului de amprenta, dar si de prezenta altor senzori importanti, asa cum sunt accelerometrul, gyroscop-ul, senzorul de proximitate sau barometrul.

Terminalul nu este lipsit de mufa pentru casti de 3.5 milimetri si se va conecta la internet prin Wi-Fi 802.11 b/g/n. ZTE Blade A6 primeste port microUSB v2.0 si functia A-GPS, urmand a fi compatibil 4G LTE.

Gizmochina nu prezinta informatii despre capacitatea acumulatorului, care se stie insa ca va fi nedetasabil. Aproape sigur, procesorul pe care merge ZTE in cazul acestui terminal va fi un octa-core de la MediaTek (ramane de vazut ce model), in timp ce capacitatea memoriei RAM pare stabilita la 3GB. Capacitatea de stocare nativa a datelor urmeaza sa fie de 32 GB.

Bazandu-ne pe aceeasi sursa de informatii, ZTE Blade A6 va beneficia de un display de tip IPS LCD capacitiv in 16 milioane de culori, cu diagonala de 5.5 inch. Diagonala mare nu este singura veste buna in privinta ecranului, pentru ca se vehiculeaza ca acest device va beneficia de o rezolutie full HD si de protectie Corning Gorilla Glass.

Reamintim ca producatorul asiatic a lansat recent in Statele Unite modelele ZTE MAX XL si ZTE Blade X Max. Pe site-ul nostru puteti citi de asemenea informatii utile despre cel mai recent dispozitiv lansat de acelasi producator, modelul ZTE V870 (review aici).

 

 

Summary
product image
Author Rating
1star1star1stargraygray
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade A6