Stiri

ZTE Blade A6 detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Compania chineza ZTE a lansat pe piata doua noi terminale: ZTE Blade A6 si ZTE Blade A6 Lite. Vom arunca o privire asupra terminalului ZTE Blade A6, un device atragator ca pret si destul de atractiv din punct de vedere al specificatiilor. De mentionat ca ZTE Blade A6 este disponibil deja pentru achizitionare pe piata din Europa cu precadere in Spania. In trecut, mentionam ca ZTE Blade A6 a primit deja certificare wi-fi anuntandu-si aparitia, care intr-un final, s-a produs iata ieri.

ZTE Blade A6 specificatii tehnice

Greutate: 160 de grame
Grosime: 9 milimetri
Conectivitate: 4G
Display: Full HD, IPS LCD 5.2″, sticla curbata 2.5D
Procesor: Qualcomm Snapdragon 435 de 1.4 Ghz, octa core, 64 bit
Memorie RAM: 2 GB
Memorie ROM: 16 GB
Acumulator: 5000 mAh
Dotari foto: 13+8 MP

Primele impresii ZTE Blade A6

Fara indoiala, ZTE stie cum sa-si vanda „marfa”. Terminalul, chiar daca nu are un pret foarte mare, vine cu un design elegant si atractiv. In plus, asa cum puteti citi mai sus, ZTE Blade A6 are specificatii mid-range avantajoase pentru utilizator. Desigur, brandul ZTE conteaza in pretul de achizitie al telefonului, pentru ca daca Blade A6 era „gandit” si construit de Micromax spre exemplu, cu siguranta pretul sau era chiar si mai mic.

ZTE Blade A6 (1)

Asadar, ZTE Blade A6 ne propune un ecran foarte bun cu diagonala de 5.2 inch si rezolutie Full HD (in speta, 1920 x 1080 pixeli). Ecranul este imbracat in sticla curbata 2.5D si are o buna densitate a pixeilor. Unghiul de vizualizare este unul larg, ceea ce conteaza foarte mult la un astfel de device mid-range, iar panelul este unul de tip IPS LCD.

In materie de hardware, ZTE a optat din nou pentru un procesor Snapdragon de la Qualcomm. De aceasta data, in cauza, este un chipset Snapdragon 435 tactat la frecventa de 1.4 Ghz. Nu este cel mai rapid procesor de pe piata, dar stim cu totii ce inseamna in materie de viteza, performanta si economisire energie, Qualcomm. Acest chip este cuplat de producator cu 2Gb memorie RAM si cu doar 16 GB spatu nativ de stocare a datelor. Nu foarte impresionanta aceasta alaturare, dar tinand cont de nivelul procesorului, de pretul final de achizitie si de ceea ce vrea ZTE de la acest device, consider ca totul este in regula. Asta, fara a mai adauga faptul ca producatorul chinez a „aruncat” o vesta de salvare utilizatorilor prin includerea portului microSD pentru extinderea memoriei native pana la 128 GB.

Ne bucuram ca ZTE Blade A6 este un terminal capabil de 4G LTE CAt 4, dar si de faptul ca beneficiaza de MicroUSB 2.0 OTG (On-The-Go). Terminalul ruleasza din fabrica Android 7.1 Nougat, are senzor de amprente pe partea din spate si BlueTooth 4.0. Dotarile foto mi se par decente, specifice gamei mid-range. Avem o camera principala pe partea din spate de 13 megapixeli si o camera frontala pentru selfie-uri cu senzor de imagine de 8 megapixeli. De remarcat ca ambele vin cu flash LED, dar si ca modulul principal poate filma in format Full HD.

ZTE Blade A6

Unul dintre cele mai importante argumente ale producatorului in cazul acestui terminal este acumulatorul gigantic pe care il alatura profilului final al ZTE Blade A6. Este vorba despre o baterie mare, cu capacitate de 5000 mAh, care va asigura o autonomie de invidiat in mod cert.

ZTE Blade A6 va costa 179 de euro, un pret decent pentru gama mid-range. Aspectul sau este unul palcut, performanta se anunta a fi una satisfactoare pentru acest nivel. Desigur, in lipsa de teste la aceasta ora evitam sa dam un verdict concret, dar Blade A6 este un handset care atrage atentia pe acest segment si se remarca incontesabil prin acumulatorul sau excelent.

Summary
product image
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade A6