Reviews, Stiri

ZTE Blade A521 pret, specificatii tehnice, detalii oficiale si pareri

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Chinezii scot din ce in ce mai multe telefoane de buget. In 2017 numarul acestor telefoane, considerate entry level, a crescut cu aproape 16% fata de 2016. Noi provocari, cu detalii tehnice de la an la an mai bune, preturi mici si constructii atractive.

Piata de buget atrage, iar companiile se intrec in a propune nume noi. Ultimul model de la ZTE care intra pe aceasta piata este ZTE Blade A521, un telefon care ajunge deja in Europa pe piete precum Italia sau Polonia.

Este inca o propunere de buget interesanta dinspre ZTE dupa ce seria Blade a lasat o placuta impresie anul trecut cu modelele ZTE Blade A320 si ZTE Blade A330. Detalii despre acest device, care va costa sub 450 de lei, avem in cele ce urmeaza.

ZTE Blade A521 specificatii tehnice si detalii complete

Constructia telefonului este una eleganta, din plastic. Telefonul nu impresioneaza la acest capitol, dar foarte probabil, cei de la ZTE nici macar nu si-au propus asta. Chinezii au tinut insa sa asigure o experienta reusita pentru utilizatori si au adus rapiditate si cursivitate la nivel de operatiuni cu ajutorul sistemului de operare, Android 7.1 Nougat. Evident insa, peste el, ZTE a aplicat interfata MiFavor.

ZTE Blade A521

ZTE Blade A521 are un ecran tehnologie IPS LCD de 5-inch, ecran care suporta o rezolutie HD, adica 1280 x 720 pixeli. Conform producatorului, raportul ecran-corp de pe acest terminal este de 67.4%, iar densitatea pixelilor atinge 294 pixeli per inch.

Imbucurator este faptul ca cei de la ZTE au inclus in configuratia telefonului un procesor Snapdragon, de la Qualcomm. Sigur, nu este unul foarte potent, dar macar este Snapdragon.

Este vorba despre MSM8909, adica Snapdragon 210, chipset tactat la frecventa de 1.1 Ghz si cuplat cu acceleratorul grafic 304.

ZTE Blade A521 (2)

Vestea proasta este ca producatorul pune la dispozitia utilizatorilor numai 1 GB in dreptul memoriei RAM si 8 GB in dreptul memoriei interne. Capacitatea de stocare a datelor poate creste in schimb la 128 GB prin intermediul portului pentru carduri externe, microSD.

Dotarile foto sunt destul de decente, mai ales in contextul in care telefonul poate filma prin camera sa principala la rezolutie Full HD, 1080p. Camera principala are 13 megapixeli si este echipata cu flash LED. Pe de alta parte, camera frontala, are o rezolutie de 8 megapixeli, ceea ce suna destul de bine.

ZTE Blade A521 (3)

Nu lipsesc senzorii de lumina, proximitate sau accelerometrul de pe acest device, dar si optiunea GPS cu A-GPS. ZTE Blade A521 stie 4G LTE, are capacitate dual SIM si cantareste 137.5 grame. Grosimea sa este de 8.4 milimetri. Autonomia telefonului va fi asigurata de o baterie detasabila de 2400 de miliamperi si se presupune ca va atinge o zi de utilizare normala.

sursa foto: GSMchoice

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade A521