Stiri

ZTE Blade A3 vine cu baterie de 4000 de mAh si selfie cam dual

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Dupa ce a lansat primul sau smartphone pliabil, noul ZTE Axon M, compania ZTE ne ofera un nou device decent la un pret atractiv. Este vorba despre ZTE Blade A3, smartphone care va fi disponibil la vanzare incepand cu data de 6 noiembrie in China, prin intermediul JD.com. Evident, terminalul va putea fi achizitionat la precomanda si prin intermediul altor magazine online din aceasta zona.

ZTE Blade A3 specificatii tehnice

Device-ul pe care ZTE il va arunca pe piata in China are un ecran cu diagonala de 5.5 inch, ecran care suporta o rezolutie HD, adica 1280 x 720 pixeli. Nu vorbim asadar despre un display impresionant si ramane de vazut cum se va prezenta aceasta rezolutie pe o diagonala mare, de tip phablet.

ZTE Blade A3 va fi motorizat in schimb de un procesor destul de bun. Este vorba despre modelul MT6737T de la MediaTek, un procesor tactat la frecventa de 1.5 Ghz si cuplat cu o memorie RAM de 3GB. Capacitatea de stocare a datelor de pe ZTE Blade A3 a fost stabilita la 32 GB. Este drept insa ca memoria externa a dispozitivului poate fi extinsa prin intermediul slotului microSD pana la 128 GB. Daca sunteti interesati de achizitionarea unor carduri de memorie externa, puteti verifica oferta noastra.

ZTE Blade A3

Terminalul ZTE Blade A3 ruleaza din fabrica Android 7.1.1 Nougat si beneficiaza de un scanner de amprente (destul de rapid daca este sa luam in calcul presa chineza) plasat pe spatele telefonului.

Dar, poate cel mai atractiv detaliu la acest telefon este bateria de 4000 de miliamperi. Cu o capacitate atat de mare, teoretic, acumulatorul de pe ZTE Blade A3 ar trebui sa asigure o autonomie buna acestui device. In ceea ce priveste specificatiile camerelor foto, device-ul ne propune o camera principala de 13 megapixeli cu Led Flash si un setup interesant pe partea din fata. Majoritatea telefoanelor cu pret rezonabil si specificatii bune din China au camera principala duala si selfie cam normal. Ei bine, ZTE Blade A3 propune o camera frontala duala si un singur senzor pe spate. Selfie-cam-ul are in schimb doi senzori de cate 5, respectiv 2 megapixeli. Ramane de vazut cat de eficienta va fi aceasta combinatie propusa de producatorul chinez.

Smartphone-ul ZTE Blade A3 propune de asemenea o combinatie Triple SIM, are suport 4G, vine cu bluetooth de calitate, cu GPS si cu port micro USB. Nu lipseste mufa pentru casti de 3.5 milimetri si nici wi-fi cu standard 802.11 b/g/n. ZTE Blade A3 cantareste 164 de grame si are o grosime de 8.2 milimetri. Nu se stie deocamdata care va fi disponibilitatea produsului in zona Europa.

Summary
 ZTE Blade A3  vine cu baterie de 4000 de mAh si selfie cam dualvvv
Article Name
ZTE Blade A3 vine cu baterie de 4000 de mAh si selfie cam dualvvv
Description
ZTE Blade A3 este un device care impresioneaza prin bateria sa de 4000 de miliamperi si ofera o camera selfie duala pe partea din fata
Author
Publisher Name
Catmobile