Stiri

ZTE Blade A2S pret, pareri, specificatii tehnice si imagini

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Blade A2S (2)In oferta Digi Mobil exista la aceasta ora un terminal foarte accesibil ca pret marca ZTE. Este vorba despre ZTE Blade A320, un telefon cu Android Nougat, procesor Qualcomm Snapdragon 210 si baterie de 2200 mAh.

Pe langa acest model in curand, romanii ar putea achizitiona inca un device marca ZTE foarte accesibil ca pret. Pentru aproximativ 400 de lei, am putea cumpara noul smartphone ZTE Blade A2S, un telefon insa mult superior modelului amintit mai sus. Ce propune ZTE Blade A2S pentru acest pret, aflam in cele ce urmeaza.

ZTE Blade A2S specificatii cheie

Display: Full HD 5.2 ”
Procesor: MediaTek, MT6753 de 1.3 Ghz
Placa video: Mali T860 GPU
Memorie RAM: 3GB
Memorie ROM: 32 GB
MicroSD: Da (pana la 128 Gb)
Acumulator: 2540 mAh
Foto: 13 + 5 Megapixeli
Greutate: 138 de grame

ZTE Blade A2S pareri, specificatii

ZTE Blade A2S se bazeaza asadar pe un display Full HD de 5.2 inch. Considerat urmasul mai vechiului ZTE Blade A2, noul terminal vine cu o rezolutie superioara pe ecranul sau si una net superioara foarte accesibilului Blade A320 care ruleaza pe 854 x 480 pixeli. Ecranul Full HD nu este insa singura veste buna de pe noul terminal al producatorului, pentru ca pentru 400 de lei, iata ce mai primim.

ZTE Blade A2S va avea 3GB memorie RAM la bord si 32 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Trebuie mentionat faptul ca device-ul detine si slot pentru carduri microSD, astfel ca memoria sa nativa ar putea fi extinsa pana la 128 GB daca utilizatorul isi va dori asta.

ZTE Blade A2S

La bordul noului ZTE Blade A2S se afla un procesor foarte bun pentru gama entry level. Este vorba de rapidul MT6753 de la MediaTek, un octa core tactat la frecventa de 1.3 Ghz. Placa video este de asemenea una de calitate: Mali T860 GPU, foarte utila chiar si pentru gamerii foarte pasionati.

Nu se stie inca pe ce sistem de operare se bazeaza acest device, dar cel mai probabil este vorba despre Android 7.0 Nougat. In materie de fotografii, ZTE Blade A2S nu sta deloc rau. Este echipat cu o camera de 5 megapixeli pe partea din fata pentru cei care-si doresc sa realizeze selfie-uri de calitate. Pe partea din spate, device-ul are o camera de 13 megapixeli cu blitz.

Acumulatorul noului terminal este unul din Lithium-Ion si are o capacitate de 2540 miliamperi. Terminalul ZTE Blade A2S este 4G LTE, se incarca prin port microUSB si se conecteaza la internet prin WiFi (2.4 GHz/ 5GHz 802.11 b/g/n). La dispozitia utilizatorului mai sunt si alte tehnologii importante precum bluetooth 4.0 sau GPS, dar si mufa pentru casti de 3.5 milimetri. ZTE Blade A2S cantareste doar 138 de grame si are o grosime de doar 7.8 milimetri, deci este un device destul de slim.

Pentru suma cu care a fost listat, ZTE Blade A2S pare sa merite fiecare leu investit in el. Terminalul va putea fi achizitionat incepand cu data de 8 septembrie.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Blade A2S
Price
$ 105