Stiri

ZTE Axon 9 va fi anuntat pe 30 august la IFA Berlin

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Chinezii de la ZTE au anuntat un eveniment important pentru IFA 2018 Berlin. Sunt sanse mari ca la acest eveniment, compania sa lanseze oficial succesorul modelului ZTE Axon 7. Primele detalii despre modelul ZTE Axon 9 le-ati putut citi pe blogul nostru, unde puteti avea o prima privire de ansamblu asupra diferentelor ZTE Axon 7 vs ZTE Axon 9.

ZTE Axon 7 a fost introdus in 2016. Succesorul sau a facut „o pauza de 1 an de zile” si primeste unda verde abia in 2018. Motivele nu sunt cunoscute, iar speculatiile nu-si au rostul. Cert este ca ZTE anunta un eveniment important pentru data de 30 august la IFA Berlin si in proportie mare este vorba despre lansarea noului ZTE Axon 9.

Totodata, producatorul anunta si cateva detalii despre inovatiile 5G pe care le pregateste. Confirmarea vine din teaser-ul publicat de ZTE.

Specificatii tehnice ZTE Axon 9

ZTE Axon 9 este asteptat cu un ecran in format 18:9 si cu cel mai puternic procesor pentru telefoanele Android, Snapdragon 845 SoC.

Cel mai probabil, device-ul va avea un sistem dual de camere, la fel cum au mai toate telefoanele de tip flagship din acest moment.

Versiunile de memorie vehiculate sunt de 4GB RAM si 6GB RAM, in timp ce stocarea de date va ajunge pana la 128 GB pe una dintre versiuni, cu precizarea ca ambele variante de ZTE Axon 9 vor avea sloturi dedicate pentru carduri microSD.

ZTE Axon 9

Teaser ZTE Axon 9 din partea producatorul chinez

Modelul din acest an din gama Axon va primi port USB Tip C, o baterie mai mare, capacitate de filmare 4K, senzor de deblocare clasic, dar si recunoastere faciala, plus o baterie de 3.500 de miliamperi, echipata cu tehnologie de incarcare rapida. Tehnologiile WiFi si Bluetooth vor fi de asemenea imbunatatite.

Cel mai ingrijorator detaliu legat de ZTE Axon 9 este pretul de achizitie. Daca upgrade-ul este evident si chiar major am spune noi, se spune ca ZTE Axon 9 va costa undeva aproape de 600 de euro, o suma extrem de mare, chiar daca vorbim despre un flagship.

La acelasi eveniment, IFA 2018 Berlin, ZTE va aduce si ultimele noutati din seria Blade.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE Axon 9