Reviews

ZTE Axon 7 review, pret, opinii si poze

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 7 ani

ZTE Axon 7 a fost lansat in luna mai a anului trecut si este un smartphone cu un design extrem de elegant si cu un pret accesibil. Un model de top al companiei ZTE, modelul ZTE Axon 7 ofera utilizatorilor un sistem audio performant, o autonomie excelenta a bateriei precum si un display parca mai mult decat decent. ZTE Axon 7 poate fi incadrat fara probleme in categoria „flagship killer” o denumire data de presa din Statele Unite terminalelor cu specificatii high-end, dar cu preturi mult mai mici decat varfurile de gama ale celor mai importante branduri din SUA.

ZTE Axon 7 review

OnePlus 3, LeEco Le Pro 3, Oppo F1 Plus si acum ZTE Axon 7. Toate aceste smartphones, altfel excelent construite si gandite, se pot incadra fara emotii in categoria telefoanelor numita de americani „flagship killer”. Aceste dispozitive se pot compara fara indoiala cu terminale precum Apple iPhone 7, Samsung Galaxy S7 sau LG V20, dar in mod evident ele costa mai putin. ZTE Axon 7 poate fi, cu voia dumneavoastra, inclus in aceasta categorie.

ZTE Axon 7

ZTE Axon 7 (fata)

De la prima vedere, ZTE Axon 7 o sa va impresioneze ca aspect. Designul sau este extrem de placut si aspectuos si aproape ca reprezinta o opera de arta a companiei chineze. Colaborarea cu una dintre diviziile BMW Group (Designworks mai exact) a dat rezultate, iar exteriorul telefonului este impresionant. Poate fi unul dintre cele mai spectaculoase smartphone pe care le-am vazut in 2016. Spatele terminalului este realizat din aluminiu, iar partea din fata, spectaculoasa prin definitie, este acoperita cu o husa de sticla 2.5D curbata pe margini. Recomand totusi achizitionarea unei folii de protectie ZTE Axon 7 pentru a evita orice tentativa de zgarietura ori diversele urme care pot fi lasat.

Display-ul spuneam inca de la inceputul articolului este mai mult decat decent. ZTE Axon 7 beneficiaza de un ecran de 5.5″ cu rezolutie QHD, care se comporta excelent indiferent de momentul zilei in care utilizatorul foloseste telefonul. In interior, ZTE a optat pentru o varianta de chipset high-end, din seria 800. Este vorba despre Snapdragon 820 tactat la 2.15 Ghz. ZTE Axon 7 poate fi gasit in doua versiuni: varianta cu 64 de GB spatiu de stocare se bazeaza pe 4 GB RAM, in timp ce varianta cu 128 GB spatiu stocare, se bazeaza pe 6GB RAM.

ZTE Axon 7

ZTE Axon 7

In spatele sau se afla o baterie despre care spuneam ca este impresionanta. 3250 mAh, un acumulator puternic, rezistent, care asigura o autonomie suficienta pentru un terminal de acest tip (pana la 16 ore in convorbire). In plus, ea este compatibila cu tehnologia Quick Charge 3.0 de la Qualcomm, care ajuta smartphone-ul sa isi „recapete fortele” in mai putin de 30 de minute pana dincolo de 50-60% din capacitatea acumulatorului. Camera foto principala care beneficiaza de stabilizare optica si are o deschidere f/1.8 este o camera care asigura calitate si claritate prin senzorul sau impresionant de 20 de megapixeli. Nici camera pentru selfie nu este deloc de neglijat, intrucat ea mizeaza pe forta unui senzor de imagine de 8 megapixeli.

ZTE Axon 7

ZTE Axon 7

Inca o veste buna de la ZTE? Pe langa toate aceste specificatii high-end si calitatea pana la urma a procesului efectiv la care este supus un smartphone de acest tip, ZTE asigura utilizatorilor inca o surpriza. Axon Passport 2.0 este un fel de garantie sau asigurare daca vreti prin care utilizatorul va primi siguranta ca in cazul in care carcasa telefonului sau ecranul vor suferi de pe urma unor accidente neplacute, vor putea intra sub incidenta acestei asigurari timp de doi ani.

ZTE Axon 7 pret: de unde il cumparam mai ieftin?

ZTE Axon 7 este un model de top al companiei ZTE, dar cu toate acestea, flagshipul pe 2016 al chinezilor are un pret inferior modelelor de top de la brandurile cele mai puternice ale lumii. Varianta simpla cu 64 GB costa in Romania 2000 de lei, aproape fara exceptie. Este un pret absolut normal pentru ceea ce ofera modelul ZTE Axon 7. Si totusi, noi va facem o alta recomandare. Exista varianta achizitionarii acestui smartphone excelent printr-un abonament la compania RCS&RDS. Se procedeaza foarte simplu, pentru ca veti achizitiona ZTE Axon 7 in rate: un avans de 1000 de lei si o rata de 83 de lei pe tot parcursul anului. Din punctul meu de vedere este o investie pe parcursul unui an care merita efectuata. In plus, veti beneficia de serviciul VIP in cazul acestui terminal, adica de o garantie de 3 ani de zile.

ZTE Axon 7

ZTE Axon 7 (spate)

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
4.5 based on 7 votes
Brand Name
ZTE
Product Name
ZTE AXON 7
Price
RON 2000