Stiri

ZTE Axon 7 Mini primeste update la Android Nougat 7.1.1

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 ani

ZTE Axon 7 Mini face in sfarsit saltul spre cea mai noua versiune de Android 7.1 Nougat. Cei care folosesc acest telefon stiu probabil ca actualizarea Nougat este deja disponibila pentru versiunea mai mare a gamei Axon 7, terminalul ZTE Axon 7 (review aici). Incepand insa de astazi, versiunea mai mica a gamei, ZTE Axon 7 Mini este pe cale sa primeasca update-ul mult asteptat pentru toate pietele.

ZTE Axon 7 Mini este unul dintre cele mai bine vandute telefoane din portofoliul ZTE in acest moment. Device-ul are un display de foarte buna calitate, un procesor excelent pentru zona mid-range, unul dintre cele mai bune sisteme audio de pe piata, specificatii foto potente si o baterie destul de generoasa. Unul dintre minusurile sale, Android 6.0.1 Marshmallow a fost „anulat” din mers de compania chineza care a facut saltul spre Nougat pentru toti posesorii acestui telefon care si-au dorit actualizarea sistemului de operare.

Cum faci update la Nougat pe ZTE Axon 7 Mini

Actualizarea aduce cateva imbunatatiri ale lui Nougat, detaliu care in principiu ar trebui sa ajute terminalul ZTE Axon 7 Mini sa creasca potentialul si functionalitatea procesorului sau, Qualcomm Snapdragon 617, dar si sa optimizeze proprietatile bateriei terminalului.

In acelasi timp, aceasta actualizare propune o portita spre mult-window, noi emoticoane, suport in doua limbi precum si suport pentru apelurile Wi-Fi ale retelei T-Mobile, una dintre retelele in care terminalele ZTE Axon sunt protagoniste la aceasta ora.

Daca detineti un telefon ZTE Axon 7 Mini si vreti sa faceti saltul spre cea mai noua actualizare Nougat urmati acesti pasi importanti. Asigurati-va in primul rand ca aveti bateria incarcata la cel putin 30%. Ceea ce trebuie sa faceti apoi este sa accesati meniul si optiunea „setari”, iar de-acolo treceti la actualizare de sistem. Trebuie sa stiti insa ca daca aveti deblocarea prin amprenta activata, trebuie sa furnizati o metoda alternativa pentru securizarea datelor.

⇒ Un review pentru ZTE Axon 7 Mini gasesti aici

ZTE Axon 7 Mini primeste update la Android Nougat

 

Summary
ZTE Axon 7 Mini primeste update la Android Nougat
Article Name
ZTE Axon 7 Mini primeste update la Android Nougat
Description
Handset-ul ZTE Axon 7 Mini a primit update spre cea mai noua versiune a sistemului de operare, Android 7.1.1 Nougat