Reviews, Stiri

Zopo Flash X2 smartphone cu ecran de 5.99 inch si raport 18:9

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Dupa ce la IFA Berlin 2017 a prezentat modelele Zopo P5000 si Zopo Z5000, compania chineza s-a alaturat listei producatorilor care au apelat la trendul panourilor 18:9. Astfel, producatorul asiatic a lansat pe piata Flash X1 si FlashX2, doua terminale cu specificatii atractive si aspect foarte placut. Ne vom axa insa astazi pe smartphone-ul cu ecran mai mare, Zopo Flash X2, telefon care propune o diagonala de veritabil phablet.

Zopo Flash X2 specificatii si impresii

Unul dintre cele mai importante avantaje ale noului phablet de la Zopo este design-ul sau impecabil. La calitatea sa contribuie si ecranul bezel-less de 5.99 inch in diagonala. Acest ecran cu margini foarte subtiri, imbracat in sticla curbata si cu un excelent contrast si o splendida luminozitate va pot face sa va indragostiti de noul telefon al producatorului.

Zopo Flash X2

Adaugati pe lista spectaculozitatii si rezolutia 1440 x 720 px pe care o suporta acest panel OGS cu aspect 18:9. Pe noul Zopo Flash X2 experienta vizionarii unui film/serial, a testarii unor jocuri interesante sau banalul web-surfing se va demonstra a fi de o foarte buna calitate.

In materie de hardware, Zopo Flash X2 vine cu un procesor quad-core de la MediaTek, care se incadreaza insa destul de putin in opinia mea in peisajul gandit de producator. Modelul MTK6737T este prea putin util personalitatii si performantei acestui device care impresioneaza prin aspect, dar care-si descopera problemele odata ce deschidem usa specificatiilor interne. Combinat cu 2GB memorie RAM si cu placa video Mali T720MP2, chipset-ul nu arata tocmai rau pe hartie si nici nu este cel mai rau procesor de pe piata. Doar ca la cum arata telefonul parca aveam alte asteptari. 16 GB memorie a alocat Zopo memoriei native de stocare a datelor, o capacitate care ce e drept poate fi extinsa prin intermediul slotului pentru carduri microSD.

Zopo Flash X2 (2)

Zopo Flash X2 ruleaza din fabrica Android Nougat OS si se bazeaza pe o baterie destul de buna cu o capacitate de 3380 miliamperi. Acest acumulator poate asigura o autonomie de pana la 2-3 zile daca utilizatorul foloseste terminalul in regim normal si pana la 25 de ore in cazul convorbirilor. Timpul de autonomie in stand-by este unul foarte bun: pana la 5-6 zile, ne confirma producatorul. La fel ca si pe Zopo Flash X1, producatorul a apelat la camere fara pretentii reale: 8 si respectiv 5 megapixeli are Zopo Flash X2 pe partea din spate si pe partea din fata. Device-ul asigura suport OTG si LTE.

In testele AnTuTu benchmark, smartphone-ul a obtinut rezultate destul de modeste. Scorul sau de 32000 de puncte este inferior Xiaomi Redmi 4, Vernee Thor sau Meizu M5. Device-ul poate fi achizitionat de pe site-ul Aliexpress.com.

Summary
product image
Aggregate Rating
2 based on 1 votes
Brand Name
Zopo
Product Name
Zopo Flash X2