Reviews, Stiri

Ziox Astra Star » smartphone 4G cu Android Nougat si pret 350 de lei

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Ziox Mobiles a anuntat lansarea celui mai nou telefon de buget al sau, Ziox Astra Star. Terminalul costa doar 5.899 de rupii indiene, echivalentul a 350 de lei si va putea fi achizitionat prin intermediul site-urilor online, de profil, din India. Ce specificatii aduce la acesti bani, aflam in cele ce urmeaza.

Ziox Astra Star specificatii tehnice si detalii oficiale

Evident, Astra Star nu este un telefon care sa impresioneze prin specificatiile sale. Are o oferta destul de modesta in comparatie cu ceea ce ofera piata de buget din acest an, dar, pe de alta parte, e drept ca nici nu este un telefon scump.

Ziox Astra Star

Ziox Astra Star

Ziox Astra Star se bazeaza pe un ecran de 5-inch in diagonala cu tehnologie FWVGA si rezolutie 854 x 480 pixeli. Device-ul are la bord un procesor quad-core tactat la frecventa de 1.3 Ghz si o memorie RAM de 1 GB. Totodata, capacitatea sa de stocare interna atinge 16 GB ROM.

Memoria nativa poate fi extinsa insa pana la 32 GB (dublul capacitatii normale) daca utilizatorul va apela la un card microSD.

Ziox Astra Star (3)

Interesant este insa ca Ziox Astra Star ruleaza o versiune aproape stock de Android 7.0 Nougat, poate marele sau avantaj la acest pret de achizitie.

Dotarile foto sunt de asemenea utile: 5 megapixeli pe camera principala din spate (plus LED Flash) si aceeasi rezolutie pe care frontala, pentru selfie-uri si video – calling.

Autonomia device-ului este asigurata de un acumulator de 2.350 de miliamperi. Telefonul va fi disponibil pe culori precum alb, negru, auriu si o nuanta de albastru cu negru.

Pe partea de conectivitate, acest modest telefon de buget vine totusi cu bluetooth, GPS, Wi-Fi, FM Radio, functia 4G Lte si port microUSB cu OTG.

Ziox Astra Star (1)

Iata ce spune despre acest telefon, CEO-ul Ziox Mobiles, Deepak Kabu: „Ne dorim sa aducem tehnologii high-end pe telefoanele noastre la preturi foarte bune. Suntem incantati ca Astra Star este capabil sa ofere o performanta optima pentru un pret extrem de mic si credem ca va fi unul dintre cele mai bine vandute telefoane din portofoliul nostru in acest an.”

Totusi, pentur un pret oarecum similar va recomandam sa aruncati o privire peste modelul ZTE Blade A320 din oferta Digi.

Summary
product image
Author Rating
1stargraygraygraygray
Aggregate Rating
1 based on 1 votes
Brand Name
Ziox Mobiles
Product Name
Ziox Astra Star