Stiri

YouTube admite ca aplicatia sa iOS scade viata bateriei de pe iPhone

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

YouTube iOSDaca ai observat ca bateria iPhone-ului tau pierde constant din energie atunci cand te uiti la clipuri pe YouTube … stai linistit! Nu esti singurul!

Mai multi utilizatori de iPhone din intreaga lume s-au plans de faptul ca cea mai recenta versiune de YouTube App pentru iOS mananca cel putin 20% din viata bateriei lor, in aproximativ 30 de minute.

Altii, au raportat chiar si faptul ca aplicatia muzicala si de video streaming face chiar si mai mult de atat: incalzeste iPhone-ul chiar si atunci cand ruleaza doar in background.

Primele plangeri referioare la aceasta problema coincid cu lansarea ultimului update de iOS, versiunea iOS 11.1.

Astfel ca in timp ce Apple prin aceasta actualizare a rezolvat un bug foarte des intalnit si extrem de enervant (bug-ul impiedica anumiti utilizatori de iPhone sa tasteze litera „i”) ei bine, problema aplicatiei YouTube pe iOS, persista!

Avem insa si vesti bune: cei de la YouTube au recunoscut problema si sunt perfect constienti de gravitatea ei. Ba chiar, precizeaza ca lucreaza intens la gasirea unei solutii pentru a o combate.

Daca detii deja un iPhone si vrei sa vezi cat de multa energie consuma aplicatia YouTube poti verifica acest lucru, deschizand optiunea „Settings” si selectand apoi, optiunea „Battery”.

Aici vei putea observa procentajul de energie pe care il consuma fiecare aplicatie in utlimele 24 de ore, precum si pentru cat timp ati folosit aplicatia respectiva.

» vezi cum sa asculti YouTube cu ecranul smartphone-ului inchis

Daca combaterea problemei de catre YouTube tinde sa dureze prea mult, poti opri fortat aplicatia din meniul multitasking. Acest meniu poate fi accesat prin apasarea de doua ori consecutiv a butonului Home pe care il au cele mai multe dintre device-uri.

Daca ai in buzunare noul iPhone X, lucrurile stau putin diferit: pentru a accesa acest meniu trebuie sa apeleze la un swipe up din partea de jos a telefonului si apoi la o pauza.

Puteti de asemenea limita activitatea aplicatiei in background accentand din nou optiunea „Settings”, cautand aplicatia YouTube si deselectand „Background App Refresh”.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes