Stiri

Xiaomi Redmi S2 aproape de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi este pe cale sa lanseze un nou telefon de buget. Conform site-ului GizmoChina care citeaza o sursa din Cehia, modelul Xiaomi Redmi S2 apare deja pe lista unui Mi Store din Praga. Foarte posibil, device-ul ar urma sa vada lumina zilei in perioada urmatoare.

Xiaomi Redmi S2 detalii neoficiale

Modelul Xiaomi Redmi S2 este o mica surpriza pregatita de chinezi in acest an. Telefonul a primit deja certificarile 3C si TENAA in China, semn ca producatorul chiar va lansa acest device in foarte scurt timp.

Se pare ca handset-ul va fi echipat cu un ecran de tip IPS LCD cu diagonala de 5.99-inch. Acest display va avea format 18:9 si este de asteptat sa produca o rezolutie HD+, adica 1440 x 720 pixeli. In ceea ce priveste design-ul, se aude ca Xiaomi Redmi S2 va avea aproape aceeasi constructie ca noul Xiaomi Mi 6X. Surprinzator, Redmi S2 se va baza pe un eficient si puternic chipset, asa cum este Snapdragon 625 SoC de la Qualcomm.

Xiaomi Redmi S2

Cehii anunta ca terminalul va avea o baterie de 3.080 miliamperi si va rula din fabrica Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata in-house, MIUI 9. In sectorul foto, Xiaomi Redmi S2 pare echipat conform ultimelor informatii cu o camera foto duala pe spate (12+5 megapixeli), in timp ce camera selfie va avea o rezolutie de 8 megapixeli.

Aproape sigur, Xiaomi Redmi S2, va fi disponibil in multiple versiuni de memorie, de la 2GB RAM cu 16 GB stocare de date, pana la 3 GB RAM cu 32 GB stocare de date si 4 GB memorie RAM cu 64 GB stocare de date.

Pe de alta parte, chiar ieri, Xiaomi a scos la iveala un teaser cu o uriasa litera „S” pe contul sau Weibo, ceea ce ar putea insemna ca face trimitere directa la Xiaomi Redmi S2. Altfe informatii din apropierea companiei ajunge in presa chineza sustin insa ca ar fi vorba despre viitorul chipset intern, Surgfe S2 SoC.

Xiaomi Redmi S2 (3)

Xiaomi Redmi S2 ramane momentan un mister, insa speram noi ca acest mister sa se elucideze in perioada urmatoare. Teoretic, un astfel de device suna destul de bine, mai ales ca probabil nu va avea un pret mare de achizitie. Vom reveni cu detalii in zilele urmatoare.

sursa: GizmoChina

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes