Stiri

Xiaomi Redmi Note 5 imagini spectaculoase: vine cu display 18:9

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi pregateste deja terenul pentru urmatoarea prezentare de amploare pe care o va sustine. Noul Xiaomi Redmi Note 5 a „iesit” la suprafata in imagini noi, via Weibo si arata intr-adevar spectaculos. Sa speram ca nu va trebui sa mai asteptam mult pana la oficializarea acestui asteptat smartphone.

Xiaomi Redmi Note 5 imagini noi si specificatii via Weibo

Doua noi imagini cu Xiaomi Redmi Note 5 apar pe site-ul de socializare Weibo anunta site-ul MyFixGuide. Pozele arata atat partea frontala, cat si partea din spate a noului Redmi Note 5, iar conform primei impresii, este clar ca terminalul are un panel 18:9 asa cum o cere practic trendul din 2017.

Avem de a face cu un design unibody metalic si un setup dual pentru camera din spate. Imaginile sugereaza ca acest setup dual ne ofera o aliniere verticala a camerelor de pe spatele lui Xiaomi Redmi Note 5. Tot pe spate descoperim si un senzor de amprente amplasat sub camere, dar si logo-ul Mi de la Xiaomi. Marginile sunt subtiri si nu sunt subtiri doar in laterale ci si in partea de sus sau in partea de jos a telefonului.

Xiaomi Redmi Note 5

Sursa citata sustine ca noul Xiaomi Redmi Note 5 va fi motorizat de un chipset MediaTek P25 sau P30. O informatie putin surprinzatoare, tinand cont ca majoritatea scurgerilor de informatii de pana acum anuntau acest Xiaomi Redmi Note 5 cu procesor Qualcomm. De altfel, s-a vehiculat intens ca Redmi Note 5 va fi primul telefon al companiei Xiaomi care va rula procesorul Snadpragon 630, dar aceasta informatie pare acum „in aer”.

Configuratia camerei duale pare sa fie, conform aceleiasi surse, de 16, respectiv 5 megapixeli, in timp ce rezolutia camerei frontale nu este cunoscuta pentru moment. Cert este ca Xiaomi Redmi Note 5 va rula Android Nougat din fabrica, un sistem de operare care va fi customizat cu MIUI 9, cea mai noua dintre interfatele Xiaomi. Xiaomi Redmi Note 5 va primi sprijinul important al unei baterii foarte mari, cu o capacitate de 4000 miliamperi.

Xiaomi Redmi Note 5 va putea fi achizitionat in trei versiuni diferite: o versiune cu 3 GB RAM si 16 GB capacitate de stocare a datelor, o alta versiune cu 3 GB RAM si 32 GB pentru stocarea de date si o ultima versiune cu 4 GB memorie RAM si 64 GB dedicati memoriei native. Ecranul va avea 6 inch in diagonala si o rezolutie Full HD sau Full HD+.

Xiaomi Redmi Note 5 (2)

Cea mai ieftina versiune a telefonului va costa 151$, in timp ce cea mai scumpa va putea fi achizitionata pentru 257 $. Vom reveni in zilele urmatoare si cu alte amanunte despre acest nou terminal al companiei chineze.

via: MyFixGuide

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes