Stiri

Cel mai ieftin telefon cu Snapdragon 845 din Europa, Xiaomi Pocophone F1 ajunge si in Romania

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi Pocophone F1 vine in Romania– Cei de la Xiaomi au lansat recent pe piata doua noi terminale cu Android One. Despre modelele oferite pietei de producatorul chinez in aceasta perioada, gasiti detalii in acest review Xiaomi Mi A2 si in acest articol informativ despre Xiaomi Mi A2 Lite.

Astazi vom discuta insa despre un telefon tot mai des vehiculat in ultima vreme si care printr-o certificare bluetooth, nu doar ca isi confirma oficial aparitia, dar isi dezvaluie si cateva dintre specificatiile sale atractive.

Xiaomi Pocophone F1 ar urma sa fie cel mai accesibil smartphone cu procesor high-end, Snapdragon 845, din Europa. Avem detalii despre el, in cele ce urmeaza.

VIDEO | Xiaomi Pocophone F1: primele impresii, specificatii tehnice si pret in Romania

In urma cu cateva zile, Roland Quandt confirma lansarea acestui terminal. Este vorba despre una dintre cele mai cunoscute si mai de incredere surse in materie de telefoane, un fost jurnalist transformat in tipster, care de regula reuseste sa ofere informatii foarte credibile despre multe smartphone-uri aflate pe picior de lansare.

Ei bine, Xiaomi Pocophone F1 parea doar un zvon, dar el incepe sa prinda din ce in ce mai mult contur. Conform lui Quandt, cel mai ieftin telefon cu procesor Snapdragon 845 din Europa va costa 420 de euro pentru versiunea sa standard si 460 de euro pentru versiunea sa mai scumpa si mai puternica.

Xiaomi Pocophone F1 continua ofensiva pe piata telefoanelor Android a companiei din China. Acest device ar fi gandit si construit de producator special pentru zona Europa de Est, Xiaomi cautand sa ofere o alternativa high-end pentru o zona mai putin potenta financiar, dar care sa-si poata astfel permite sa cumpere un telefon foarte bun, la pret de telefon mid-range.

Evident, Xiaomi Pocophone F1 va avea procesorul Snapdragon 845 la bord, exact asa cum se specula. Si o memorie de 6GB RAM in varianta de baza, plus o memorie de 64 GB pentru stocarea de date. Versiunea mai scumpa a lui Xiaomi Pocophone F1 este in fapt mai scumpa, doar pentru ca ofera 128 GB pentru stocarea de date.

Acest telefon ar urma sa intre si pe piata din Romania si va costa probabil pana in 2000 de lei pentru versiunea standard si putin peste 2000 de lei, pentru versiunea cu 128 GB ROM.

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1

De remarcat ca presa din China anunta ca device-ul se va baza pe un ecran de 5.99-inch in diagonala, ecran care primeste o rezolutie maxima Full HD+.

Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1

Pe langa super procesorul pe care Xiaomi il ofera utilizatorilor din Europa de Est la cel mai bun pret de pe piata, Xiaomi Pocophone F1 se remarca si prin sistemul sau foto. Camera principala va fi duala, cel mai probabil cu senzori de imagine de 12 megapixeli (confirmat) si 5 megapixeli.

Camera frontala in schimb va fi principalul punct de atractie, iar amatorii de selfie-uri si video calling trebuie sa se declare fericiti. Xiaomi Pocophone F1 ar urma sa aiba 20 de megapixeli pe fata si o tehnologie speciala Super Pixel, plus sistem de deblocare faciala bazat pe optiuni importante de inteligenta artificiala. Nu este exclus ca de fapt acest sistem Face Unlock sa fie unul identic cu ceea ce gasim pe mult ravnitul Xiaomi Mi 8.

In ceea ce priveste sistemul de operare, acest model ar urma sa aiba Android 8.1 Oreo la bord, peste care Xiaomi va aplica interfata sa cea mai noua, MIUI 10, despre care gasiti tot ceea ce trebuie sa stiti pe blogul nostru.

Xiaomi Pocophone F1 (3)

Cu detalii importante despre acest interesant model de telefon vom reveni si noi si vom updata acest articol, pe masura ce ele se vor confirma.

Cu siguranta asteptam ca Xiaomi Pocophone F1 sa fie lansat si in Romania, pentru ca suntem convinsi ca se va bucura de un real succes si in tara noastra. Nu uita sa verifici intre timp oferta de huse Xiaomi de pe site-ul nostru, pentru ca in aceasta perioada iti oferim cateva reduceri semnificative. Iar daca ai deja un telefon Xiaomi, vei gasi cu siguranta husa sau accesoriul Xiaomi pe care il cauti.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 2 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Pocophone F1
Price
RON (aprox) 2000