Stiri

Fanii decid cum se va chema viitoarea versiune a sistemului de operare Xiaomi: MIUI 10 sau MIUI X

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

MIUI 10 (1)Co-fondatorul Xiaomi si vice-presedintele companiei, Hong Feng este insarcinatul concernului din China in ceea ce priveste viitoarea editie a sistemului de operare MIUI. Interfata care va fi lansata in acest an va avea denumirea de MIUI 10 sau de MIUI X, va fi succesoarea versiunii MIUI 9, iar fanii Xiaomi (si nu numai) pot vota pentru care denumire ar trebui producatorul sa opteze.

Viitoarea interfata de la Xiaomi » MIUI 10 sau MIUI X » fanii decid!

Niciun alt detaliu legat de interfata MIUI (in urmatoarea sa versiune) nu a iesit la suprafata. Cu toate acestea, Xiaomi a dat nastere unui sondaj de opinie in care isi invita fanii sa voteze pentru ce denumire ar trebui producatorul sa opteze pentru viitoarea versiune.

Sondajul de opinie este gazduit de pagina de Weibo a MIUI, iar lupta se da intre denumirile „MIUI 10” si „MIUI X”.

Totusi, la ultima conferinta a Xiaomi a fost dezvaluita viitoarea versiune de MIUI iar prezentarea a afisat clar numele de MUI 10. Se pare ca Xiaomi are totusi alte idei legate de denumirea versiunii, astfel ca si-a invitat fanii sa voteze in acest sondaj care a debutat pe 23 ianuarie.

Miui 10

Observam din screen shot-ul de mai jos ca peste 5000 de fani Xiaomi au raspuns initiativei companiei, iar 4241 dintre acestia (adica un procent de 78.8%) au ales denumirea MIUI 10. Doar 1139 dintre ei (adica un procent de 21.2%) au optat pentru denumirea MIUI X.

Vezi aici: telefoane compatibile cu MIUI 9

Sondajul este deschis pentru inca patru zile incepand de astazi. Cu toate ca optiunea votanilor pare clara si este greu de crezut ca viitoarea versiune de MIUI va avea alta denumire decat „MIUI 10” fanii pot inca vota pe pagina oficiala de Weibo a MIUI. Evident, pentru a vota, acestia trebuie sa aiba un cont Weibo activ.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes