Stiri

Xiaomi Mi Note 3 primele detalii oficiale

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Mix 2 va fi lansat pe 11 septembrie, inainte de lansarea oficiala a iPhone 8. Se pare ca alaturi de acest terminal, producatorul chinez va lansa si un alt device care se prea poate sa fie noul Xiaomi Mi Note 3. Despre acest device am scris si noi in trecut ceva mai amanuntit. Puteti consulta lista intreaga de specificatii Xiaomi Mi Note 3 pe blogul nostru.

Xiaomi Mi Note 3 primele detalii

Pe contul oficial de Weibo al lui Lin Bin, descoperim un teaser al Xiaomi Mi Note 3 sub forma unei imagini. Se pare ca Mi Note 3 va avea un ecran mai larg si mai mare decat flagshipul Xiaomi Mi 6 care vine cu display de 5.15 inch. Postarea de pe Weibo nu include insa si o data de lansare a noului Xiaomi Mi Note 3, dar cei de la playfuldroid.com anunta ca sunt sanse mari ca acest device sa fie lansat tot pe 11 septembrie, cand producatorul va „arunca” pe piata si noul Xiaomi Mi MIX 2.

Xiaomi Mi Note 3 (1)

La fel ca si predecesorul sau, Mi Note 2, noul Note 3 este asteptat sa vina cu o camera foto duala pe partea din spate. Seria de telefoane Mi Note are de regula un chipset foarte puternic, iar in 2017, noul Mi Note 3 va fi echipat cu Snapdragon 660, cel mai puternic procesor de pe piata mid-range de la aceasta ora.

Presa din China scrie ca specificatiile Xiaomi Mi Note 3 sunt practic specificatiile pe care le-am putut observa in GFXBench pentru modelul cu numele de cod Xiaomi Jason. Acel model rula Android Nougat si avea un ecran cu rezolutie Full HD si diagonala de 5.46 inch. De asemenea, daca Mi Note 3 va „purta” specificatiile modelului de teste Xiaomi Jason, asta inseamna ca vom avea un terminal cu o memorie de 6GB RAM plus 64 GB spatiu nativ de stocare a datelor. Adaugam acestor caracteristici si camera frontala mare de 16 megapixeli si avem peisajul aproape complet al unui terminat foarte promitator. Ramane de vazut cate din aceste specificatii se vor confirma si mai ales daca Xiaomi Mi Note 3 va fi lansat intr-adevar pe 11 septembrie asa cum ne anunta cei de la Playfuldroid.com

Xiaomi Mi Note 3

Summary
Xiaomi Mi Note 3 primele detalii oficiale
Article Name
Xiaomi Mi Note 3 primele detalii oficiale
Description
Pe Weibo descoperim primele detalii oficiale despre Xiaomi Mi Note 3 un device care ar putea fi lansat in acelasi timp cu Mi MIX 2