Stiri

Xiaomi Mi Note 10 Lite specificatii tehnice inainte de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Stim deja ca Xiaomi pregateste lansarea oficiala a modelului Redmi Note 9, in cadrul unui eveniment online care va avea loc la finalul acestei luni. In apropiere de aceasta data, al doilea cel mai important producator din China, anunta si lansarea modelului Xiaomi Mi Note 10 Lite. Avem toate detaliile despre noul model, in cele ce urmeaza.

Pana atunci, poti arunca o privire peste oferta eMag, care iti ofera acest telefon mobil Xiaomi Mi Note 10, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Midnight Black cu o reducere de 500 de lei. Vorbim despre primul model cu camera de 108 megapixeli produsa in masa, care iti ofera imagini clare, detaliate si de cea mai buna calitate, cu o singura rezolutie foto de pana la 12032 x 9024 pixeli, adica de 12 ori mai mare decat rezolutia Ultra HD. Telefonul are un senzor de imagine super mare, cu dimensiunea de 1/1.33” si depaseste majoritatea camerelor digitale de pe piata. In plus, vine si cu o camera telephoto de 5 megapixeli.

Xiaomi Mi Note 10 Lite specificatii tehnice inainte de lansarea oficiala pe piata. Aici ai toate detaliile

Cu numarul de model M2002F4LG, noul telefon Xiaomi Mi Note 10 Lite a fost certificat deja de agentia FCC in urma cu cateva luni, certificare care a dezvaluit faptul ca acest telefon va avea la bord un procesor Snapdragon 730G, si un setup penta camera pe spate. De asemenea, Mi Note 10 Lite a primit certificarea NBTC, in Thailanda, pentru modelul cu acelasi numar.

Foarte recent, Xiaomi Mi Note 10 Lite a primit si certificarea BIS pentru numarul de model M2002F4LI. La nivel de zvonuri, stim deja ca Mi Note 10 Lite va avea un ecran de 6.47 inch in diagonala, pe o rezolutie Full HD Plus, cu decupaj de tip dot-notch si cu scanner de amprente integrat in ecran.

Lentilele sale foto sunt in numar de 5 si vor include un senzor de imagine de 64 de megapixeli, dar si alti senzori de 2 megapixeli, 5 megapixeli si 8 megapixeli. In ceea ce priveste camera frontala, Xiaomi Mi Note 10 Lite se va baza, dupa toate probabilitatile, pe un senzor de imagine de 16 megapixeli.

Se pare ca device-ul va avea la bord o baterie de 5260 de miliamperi, care va fi echipata cu incarcare rapida de 30W. El va rula Android 10, proaspat scos din cutie, un sistem de operare peste care producatorul va aplica interfata MIUI 11, cea mai noua versiune a OS-ului dezvoltat in house.

Specificatii tehnice Xiaomi Redmi 9, noul mid-range al producatorului chinez

In acelasi timp cu Mi Note 10 Lite, Xiaomi scoate pe piata si modelul Redmi 9. Acesta va fi echipat cu un diplay de 6.53 inch, cu rezolutie 1080 x 2340 pixeli si va fi propulsat spre performanta de procesorul MediaTek Helio G85 Octa Core de 2 Ghz. Va fi disponibil in versiuni de memorie de 3GB RAM cu 32GB RM, 4GB RAM cu 64 GB ROM si 6GB RAM cu 128GB ROM. Acest telefon va rula din fabrica Android 10 OS cu interfata MIUI 11 deasupra.

Redmi Note 9 va avea un modul foto principal de tip quad camera, cu un senzor principal de 48 de megapixeli, lentile PDAF, dar si alti senzori de 8 megapixeli, 2 megapixeli si 2 megapixeli pentru senzorul de adancime.

Camera frontala, dedicata selfie-urilor si sesiunilor de video calling, va avea o rezolutie de 13 megapixeli. Se pare ca noul Redmi Note 9 va beneficia de aportul unei baterii de 4920 de miliamperi, cu tehnologie de incarcare rapida la 18W.