Comparatii

Xiaomi Mi Mix vs Xiaomi Mi Mix 2: ce aduce in plus noul Mi Mix?

Home  »  Comparatii

CatMobile.ro

acum 7 ani

Xiaomi Mi Mix vs Xiaomi Mi Mix 2Xiaomi Mi Mix 2 ar putea fi lansat mai devreme decat predecesorul sau, anunta presa din China. Super smartphone-ul pregatit de producatorul chinez ar urma sa vada lumina zilei in luna septembrie a acestui an.

Ne reamintim ca modelul de anul trecut a fost oficial prezentat in octombrie 2016. Gizmochina noteaza insa ca noul device din 2017 ar putea avea ca data oficiala de lansare ziua de 12 septembrie, ceea ce inseamna ca strategia Xiaomi vizeaza contracararea Samsung Galaxy Note 8 si eventual chiar a iPhone 8, care ar urma sa fie lansate in aceasta perioada.

Xiaomi Mi Mix vs Xiaomi Mi Mix 2

Fata de 2016, noul model de Xiaomi Mi Mix va creste la anumite capitole esentiale. Momentan de bazam pe simple speculatii, dar putem face cateva diferente importante intre specificatiile pe care le consideram deja o certitudine.

Display: Fara indoiala, noul Xiaomi Mi Mix 2 va avea un ecran chiar mai atragator decat superbul panel de anul trecut. Xiaomi va pastra diagonala de 6.4 inch, dar raportul ecran-corp va fi unul superior, producatorul indreptandu-se spre un bezel-less senzational. Aproape sigur, rezolutia sa va fi mai buna, cel mai probabil un Quad HD cu densitate a pixelilor de 459 ppi.

Sistem de operare: Xiaomi Mi Mix a fost lansat cu Android 6.0 Marshmallow la bord, in timp ce noul Xiaomi Mi Mix 2 va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat. Se va face si saltul de la MIUI 8/8.2 la MIUI 9.

Procesor: Anul trecut, Xiaomi Mi Mix venea cu cel mai puternic procesor de pe piata la acea vreme, asa ca nu avem motive sa ne ingrijoram: Xiaomi Mi Mix 2 va rula Qualcomm Snapdragon 835, echivalentul Snapdragon 821 de anul trecut. Nu vor fi schimbari majore la nivel de memorie, Xiaomi Mi Mix 2 urmand a se baza tot pe 4GB RAM si pe o versiune cu 6 GB RAM. Exista totusi zvonuri care sustin ca device-ul va avea si o versiune cu 8 GB memorie RAM, ceea ce ar creste si mai tare interesul asupra sa, fara indoiala.

Dotari foto: in 2017, Xiaomi vine cu dotari foto superioare. Camera principala ramane cu senzor de 16 megapixeli la bord, dar va avea cateva optiuni imbunatatite, in schimb selfie-cam-ul va avea un senzor de imagine de 13 megapixeli la bord, mult superior celui de 5 megapixeli de anul trecut.

Acumulator: Xiaomi Mi Mix 2 se va baza conform celor mai noi informatii pe un acumulator de 4500 mAh, Li-Ion. Astfel, si la acest capitol se va observa o mica imbunatatire, terminalul avand anul trecut o baterie de 4400 mAh.

Summary
Xiaomi Mi Mix vs Xiaomi Mi Mix 2: ce aduce in plus noul Mi Mix?
Article Name
Xiaomi Mi Mix vs Xiaomi Mi Mix 2: ce aduce in plus noul Mi Mix?
Description
Noul Xiaomi Mi Mix 2 ar urma sa fie lansat ceva mai devreme decat era asteptat: afla posibila data de lansare din acest articol. De asemenea o comparatie intre ceea ce a insemnat acest terminal in 2016 si ce ar putea aduce el in 2017