Reviews

Xiaomi Mi Mix 2S Review Hands-on – Specificatii, pareri si pret in Romania

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi Mi Mix 2S review, hands-on, specificatii tehnice pareri si pret in Romania. Tot ceea ce conteaza despre acest model de telefon gasiti in cadrul acestui articol.

Testez Xiaomi Mi Mix 2S de mai bine de o saptamana cu ajutorul prietenilor de la evoMAG si, probabil ca a venit momentul sa astern pe hartie tot ceea ce am aflat despre noul flagship al producatorului chinez. A reusit Xiaomi sa isi transforme device-ul intr-un „flagship killer” pentru iPhone X, Samsung Galaxy S9 sau Huawei P20 Pro? Sau pachetul hardware/software al proaspat lansatului Mix 2S nu se ridica la aceeasi inaltime? Cert este ca atunci cand l-a propulsat pe piata, in martie 2018, la Shanghai, Xiaomi a cautat sa se asigure ca, din foarte multe puncte de vedere, capabilitatile modelului Xiaomi Mi Mix 2S se vor apropia de elita pietei.  Vom arunca si noi o privire mult mai atenta asupra handset-ului si vom stabili impreuna daca Mi Mix 2S este intr-adevar un telefon de top, care-si merita din orice punct de vedere investitia. Pregateste-te de Xiaomi Mi Mix 2S review, hands-on si pareri detaliate.

Xiaomi Mi Mix 2S review: Excelenta, la tine in buzunar

Aparitia Xiaomi Mi Mix 2S in Romania m-a bucurat, pentru ca imi doream o alternativa de calitate la telefoanele foarte scumpe de la Apple, Samsung si Huawei. Dupa o perioada in care am consemnat un debut destul de ezitant al producatorilor din China pe piata de telefonie mobila, marile brand-uri din aceasta tara, in frunte cu Huawei si Xiaomi, au inteles ca trebuie sa schimbe lucrurile din mers.

Xiaomi Mi Mix 2S review (12)

Noul Xiaomi Mi Mix 2S

Asa se explica evolutia fulminanta a celor doua companii, care au perceput si realizat intocmai schimbarea, intr-o lume care a trecut usor de la abstractiile mici, la pretentiile mari. Iar chinezii au reusit sa faca pasul spre Liga Mare, unde au inteles rapid dependenta noastra, a tuturor, de telefoanele mobile si toate optiunile lor revolutionare. Pentru ca, ne place sau nu, aceasta dependenta exista, iar noua forma de cultura post moderna, care a inceput cu dezastrul sfasietor al artelor plastice si colapsul pietei de carte, continua astazi cu ascensiunea imperiala a vizualului instantaneu si progresul zilnic al tehnologiei moderne. Telefoanele de top pe care le descoperim in 2018 nu mai sunt de mult doar simple telefoane.

Xiaomi Mi Mix 2S review (14)

Incluzand cele mai noi tehnologii de pe piata si detalii de design care-ti consoleaza foarte usor privirea, noile smartphone-uri high-end ameninta cu izolarea completa a supusilor sai. Adica ne ameninta direct, pentru ca au capacitatea de a ne pastra foarte mult timp in preajma lor. Ca asta e rau, sau e bine, depinde de fiecare dintre noi in parte. Vestea buna pentru Xiaomi este ca, gama sa Mi Mix, face incontestabil parte din artileria grea a pietei de telefoane si continua sa faca parte si in 2018. Noul Xiaomi Mi Mix 2S arata absolut senzational, se misca minunat de repede si iti ofera tot ceea ce ai sperat vreodata de la un telefon de acest nivel. Eram ferm convins ca are toate atuurile pentru a te face sa devii dependent de el, iar instinctul nu mi-a jucat nici de aceasta data feste. Va las sa descoperiti in acest Xiaomi Mi Mix 2S review, cum si de ce m-a impresionat noul flagship al  chinezilor.

Xiaomi Mi Mix 2S review: pret si disponibilitate in Romania

Incepem Xiaomi Mi Mix 2S review in limba romana, plecand de la un detaliu esential legat de acest device: pretul sau de achizitie. Pentru ca, spre deosebire de alte telefoane de top de pe piata, Mi Mix 2S este avantajat de un pret excelent. Poate cel mai bun ca raport calitate-pret din ceea ce vei gasi in acest moment pe piata. Ne-am orientat spre evoMag pentru ca am gasit cel mai bun pret pentru Xiaomi Mi Mix 2S. Il gasiti si voi in categoria telefoane mobile, acolo unde Xiaomi Mi Mix 2S poate fi achizitionat acum, in varianta de 64GB, pentru doar 2.499 lei. Poti beneficia pentru 140 de lei in plus de serviciul Garantii extinse oferit de magazin (vei primi un certificat de garantie extinsa in format electronic, pe email, la adresa inregistrata in contul tau, in termen de 48h lucratoare) sau poti apela la un sistem de rate pentru doi ani, urmand a plati lunar o rata fixa de 176.46 lei. Chiar daca e posibil sa fie un veritabil best buy, nu pretul m-a entuziasmat in primul rand in timp ce studiam device-ul si pregateam redactarea acestui Xiaomi Mi Mix 2S review amanuntit. Te las in continuare sa descoperi ce m-a atras cel mai mult la noul telefon Xiaomi. 

Xiaomi Mi Mix 2S review: ce contine cutia noului flagship

Pe mine, Xiaomi m-a cucerit din prima clipa, prin felul in care a ales sa-si impacheteze produsul. O mostra de curtoazie si calitate din partea producatorului, care-ti acorda atentie si te face sa te simti important pentru Xiaomi. Cutia in care vine Mi Mix 2S este de culoare neagra si are logo-ul producatorului inscriptionat. In secunda in care ai deschis-o vei avea doua surprize extrem de placute.

Xiaomi Mi Mix 2s review

Prima, este un mesaj personalizat de la CEO-ul companiei, Lei Jun, a carui semnatura si al carui mesaj iti confirma ca Xiaomi se gandeste la tine, indiferent de numele tau.

A doua vine dupa ce ai inlaturat mesajul inscriptionat cu auriu, pe un carton negru si elegant. Ai primul contact cu telefonul si senzatia la prima vedere este ca Xiaomi Mi Mix 2S ARATA ca un telefon premium. Si chiar este! Vom vorbi insa despre asta, ceva mai jos. In cutia sa, vei observa telefonul in partea stanga si incarcatorul plus cablul USB-C in partea dreapta. Daca le scoti, vei avea ocazia sa descoperi un ghid al telefonului si un adaptor de la USB la jack de 3.5 mm, pentru ca, daca nu stiai, Xiaomi a renuntat la acea mufa. Cred ca era totusi loc pe undeva pentru ea. Mai jos, gasesti lista de specificatii tehnice pentru Xiaomi Mi Mix 2S

Specificatii-tehnice-Xiaomi-Mi-Mix-2s

Xiaomi Mi Mix 2S review: design, ecran si aspect

Odata ce ai scos telefonul din cutie si l-ai deschis, poti spune ca ai inceput cu adevarat o noua experienta. Primul sentiment este incredibil, pentru ca design-ul iti permite sa te bucuri cu adevarat de ceea ce iti ofera Mi Mix 2S. Constructia din ceramica si designul near bezel-less iti completeaza ideea de la care ai plecat: ai in fata un telefon premium.

Xiaomi Mi Mix 2S review (15)

Chiar daca schimbarile de design fata de Mi Mix 2 de anul trecut nu sunt atat de mari, noua camera duala merita sa te faca din prima clipa curios sa explorezi indeaproape device-ul. Camera frontala pentru selfie-uri este plasata la fel ca si anul trecut in partea din dreapta jos, in timp ce materialul ceramic de pe spate si rama metalica, il face cu adevarat unul dintre cele mai atractive telefoane de pe piata. Se simte in mana ca un telefon premium si cred ca senzatia asta este exact ceea ce cautai la un terminal care nu sare de 2.500 de lei. Pentru review, am primit telefonul pe culoarea neagra si iti pot confirma ca datorita constructiei si a finisajelor fine si stralucitoare, cred ca este cea mai potrivita culoare pentru acest device.

Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2S

Spatele sau este extrem de bine finisat si iti lasa senzatia de luxury, insa fara doar si poate, la fel ca si ecranul, iti va inregistra toate amprentele posibile mai ceva ca Sectia 13 de politie. Prin urmare, iti recomand sa verifici oferta noastra de huse Xiaomi Mi Mix 2S pentru ca vei avea nevoie de un astfel de accesoriu, mai ales daca detesti la fel de tare ca si mine, ideea de amprente pe telefonul tau.

Terminalul este compact si scapa din punct de vedere al design-ul de efectul iPhone si al sau breton enervant. Corpul de ceramica are colturile rotunjite, iar ecranul in format 18:9 de 5.99 inchi domina partea frontala a device-ului (81.9% screen-to-body ratio). Carcasa este foarte comprimata si bine condensata. In partea stanga avem doar slotul SIM (nu ai slot dedicat microSD), iar in dreapta butoanele Power si Volum. Spatele arata excelent si iti ofera vizual camera duala plasata in stanga sus si senzorul de amprente in centru, la o distanta de cam ¼ de sus in jos. Chiar daca telefonul cantareste 191 de grame, nu mi s-a parut nicio clipa greu de manevrat (grip-ul dat de partea din spate e destul de bun) si nici dificil de introdus in buzunar. Iti reamintesc ca are doar 8.1 milimetri grosime, ceea ce functioneaza in favoarea sa, la fel ca si inaltimea de numai 150.9 milimetri. Cand am deschis handset-ul am ramas pur si simplu impresionat de eranul sau. Ii stiam specificatiile, stiam ca are o buna densitate a pixelilor (403 ppi apropos, not bad) si ma asteptam pe undeva sa fie luminos si atractiv.

E mai mult decat atat! Pe 5.99-inch cu o rezolutie putin peste Full HD, primesti un ecran cu nivel de AMOLED. Nu e nicio exagerare, dar e meritul tehnologiei IPS de cea mai noua generatie si al Xiaomi ca a ales-o. In acest an, telefonul Mi Mix 2S te va da pe spate cu ecranul sau. Care ecran, apropos, primeste protectie Corning Gorilla Glass 4 si beneficiaza de multitouch. Chiar daca in viziunea ta un ecran OLED poate fi considerat ideal, crede-ma pe cuvant: cei 403 pixeli per inch pe care-i livreaza Xiaomi Mi Mix 2S pe cei 6 inchi iti ofera un ecran splendid, luminos si un contrast excelent. Tinand cont de calitatea materialelor folosite, de atentia acordata detaliilor, de faptul ca telefonul iti permite mobilitate, in ciuda dimensiunilor sale, precum si de partea de finisare, „chapeau bas” pentru Xiaomi la nivel de design, pentru modelul Mi Mix 2S.

Xiaomi Mi Mix 2S review: partea de hardware si nivelul de performanta atins de Mi Mix 2S

Noul Xiaomi Mi Mix 2S se bazeaza pe acelasi procesor ca si Galaxy S9, LG G7 ThinQ sau OnePlus 6. Adica toate aceste terminale au la bord cel mai puternic chipset pentru Android, Snapdragon 845 de la Qualcomm. Pentru review eu am avut la dispozitie versiunea de 6GB RAM + 64 GB stocare de date, insa pe piata gasesti si versiuni alte telefonului cu 8GB RAM la bord si 128 sau 256 GB pentru stocarea de date. Bine, iti spun sincer ca nu vei avea nevoie de ele in mod imperativ. Cu ajutorul procesorului sau excelent si al memoriei minime de 6GB RAM, Xiaomi Mi Mix 2S va corespunde exigentelor tale. Dupa cum vei observa din rezultatele benchmark, modelul de 6GB RAM atinge performante remarcabile, scorul de 266.450 puncte fiind suficient pentru a se pozitiona intre OnePlus 6 si Samsung Galaxy S9 Plus. Si reprezinta totodata un pas urias inainte facut de Xiaomi fata de editia de anul trecut, al carui scor de 177.171 puncte in testele AnTuTu e lasat mult in umbra. Tine cont totusi ca aceste scoruri au fost obtinute folosind versiuni diferite ale aplicatiei de benchmark si ca procesorul este unul de o generatie mai noua.

Xiaomi Mi Mix 2s AnTuTu

Imi imaginez ca versiunea de 8 GB RAM iti poate oferi una dintre cele mai bune, daca nu cumva, cea mai buna experienta Android raportata la suma investita in acest device. Felul in care handset-ul se misca prin meniu, deblocarea super rapida (fie ca folosesti senzorul de amprente clasic, fie ca folosesti deblocarea faciala) si performanta perfecta in multitasking ma fac sa-ti recomand Xiaomi Mi Mix 2S drept o optiune viabila daca iti doresti performanta de cel mai inalt nivel, pentru o suma decenta.

Pentru voi toti cei care sunteti interesti de date tehnice, e bine de stiut ca Xiaomi Mi Mix 2S se bazeaza pe un procesor cu opt nuclee Kyro CPU (viteza maxima 2.8 Ghz) si pe impresionanta placa video Adreno GPU 630. Nivelul pe care Mi Mix 2S il atinge in gaming trece in dreptul recomandarii „superlativ”. Am testat mai multe jocuri pe acest device si niciunul nu mi-a pus niciun fel de probleme. Ma gandisem la acest tip de testare din prima clipa in care mi-am propus sa redactez acest Xiaomi Mi Mix 2S review in romana. Fie ca esti fan Asphalt 8, fie ca iubesti Pro Evolution Soccer sau Fifa, ori cauti misterul, lupta corp la corp si strategia din Last Day on Earth, Xiaomi Mi Mix 2S va raspunde tuturor solicitarilor tale. Sa n-ai nicio emotie din punctul asta de vedere!

Xiaomi Mi Mix 2S review (20)

Gaming pe Xiaomi Mi Mix 2S

Totul opereaza normal, orice joc bifeaza o experienta de top, iar cuvantul „lag” nu exista in asociere cu noul telefon de la Xiaomi. In sesiunile de gaming vei avea dinamism, fluiditate si viteza, asa ca n-am sesizat diferente mari intre Mi Mix 2S si P20 Pro sau Galaxy S9, cel putin la acest capitol al experientei in jocuri.

Xiaomi Mi Mix 2S review: partea de software si experienta Android Oreo

Este excelent din punctul meu de vedere, ca pe un telefon de top sa beneficiezi de o experienta hardware de cel mai inalt nivel, insa fara ca partea de software sa functioneze la fel de bine, experienta ta cu respectivul device nu va fi una foarte placuta. Vestea buna este ca designerii Xiaomi Mi Mix 2S au acordat destul de multa atentie acestui capitol, iar standardul pe care telefonul il atinge pe partea de software pare sa fie excelent. Telefonul ruleaza Android 8.0 Oreo din fabrica, peste care Xiaomi a aplicat interfata MIUI 9, si promite update la MIUI 10. Androidul este foarte bine optimizat, nu pare incarcat inutil si ruleaza foarte bine.

Pentru inceput iti recunosc ca era unul dintre detaliile de care ma temeam pe un telefon Xiaomi, cunoscand experienta pe care ti-o ofera Samsung, Huawei sau Apple la nivel software. Dar grijile mele s-au evaporat rapid si Xiaomi Mi Mix 2S m-a facut sa-mi doresc acest stil de interfata in fiecare zi pe telefonul meu. Device-ul se misca foarte repede si executa rapid orice comanda. Un swipe usor de duce catre meniu, iar o apasare mai lunga pe ecran iti ofera o experienta multitasking excelenta. Xiaomi Mi Mix 2S este rapid si natural si reuseste sa transforme in ceva placut inclusiv banala stergere a unei aplicatii pe care n-o mai doresti. Daca nu esti un fan al asa numitelor „gestures” poti folosi oricand experienta clasica si sistemul normal de navigare Android, pe care il activezi din partea de jos a telefonului, insa iti garantez ca prima parte iti va schimba in bine experienta ta cu acest telefon. Sa n-ai nicio urma de indoiala! Cateva solutii de customizare vei descoperi in MIUI lab din contul tau MIUI, si ti le recomand pentru o aventura cat mai placuta.

Xiaomi Mi Mix 2S - Interfata

Interfata Xiaomi Mi Mix 2S

Setarea senzorului de amprente se face foarte simplu: pur si simplu asezi degetul pe senzor, apesi de cateva ori, misti stanga dreapta si totul e gata. La fel si in cazul recunoasterii faciale. Plasezi telefonul in dreptul chipului tau si dupa un quick scan, totul s-a rezolvat. Data viitoare cand vei dori sa il deblochezi o vei face cu ajutorul deblocarii faciale, care apropos, mi s-a parut destul de buna. Nu excelenta, n-as putea sa te mint, insa destul de buna.

In conditiile in care intensitatea luminii scade, telefonul va avea ceva probleme sa se deblocheze prin recunoastere faciala. In cea mai mare parte a testelor am folosit senzorul clasic de amprente si asta iti recomand si tie. Dar iti confirm ca recunoasterea faciala de pe Xiaomi Mi Mix 2S nu este o experienta nereusita, ci mai degraba una care poate fi imbunatatita pe viitor. Aditional, vei avea posibilitatea sa deschizi telefonul prin „double tap”, adica poti apasa de doua ori rapid pe ecranul stins si acesta se va aprinde si deschide. Pentru mine a fost cea mai sigura, facila si rapida metoda de deblocare, de pe orice telefon pe care l-am folosit pana acum.

In concluzie, am fost foarte multumit de ceea ce Mi Mix 2s a oferit din punct de vedere software. Nu vei avea parte de momente in care preluarea comenzilor sa intarzie, device-ul nu sacadeaza cand se deruleaza mai multe operatiuni in fundal, iar functionalitatea generala mi s-a parut rapida si aproape de ireprosabil.

📷 Xiaomi Mi Mix 2S review: sistemul foto si o camera duala care iti ofera imagini perfecte in conditii de iluminat optim

Imi place fotografia, dar nu sunt niciun un expert si nici un pasionat fara leac al acestui capitol. Eram totusi entuziasmat sa vad cum functioneaza una dintre cele mai notabile schimbari de pe Mi Mix 2S, prin comparatie cu modelul de anul trecut. Si am ramas placut surprins.

Xiaomi Mi Mix 2S review (3)

Fotografie indoor cu Xiaomi Mi Mix 2S

Xiaomi Mi Mix 2S are camera duala pe spate, echipata cu doi senzori de 12 megapixeli, unul dintre ei avand expunere f/1.8, iar celelalt senzor (telephoto) o expunere f/2.4 si 2X optical zoom. Avem stabilizare optica pe 4 axe si chiar si un dual pixel autofocus interesant. Nivelul pe care il atinge device-ul este mai bun ca anul trecut si mai bun ca pe orice telefon Xiaomi de pana acum. Camera sa puncteaza prin numeroasele setari si filtre pe care le propune si obtine imagini perfecte, atunci cand luminozitatea este potrivita!

Dar hai sa aruncam o privire peste pozele pe care le-am surprins cu acest device si peste cateva detalii pe care eu le consider importante si sugestive pentru modulul foto al telefonului si care cred ca trebuiau neaparat incluse in Xiaomi Mi Mix 2S review

Xiaomi Mi Mix 2S review (6)

In partea de sus a camerei vei descoperi 5 optiuni importante: flash, HDR, AI, Filtre si setari/efecte foto. Modul HDR face tot posibilul pentru a optimiza intervalul dinamic si surprinde rapid cadre bune, ca apoi, folosind detaliile de umbra si evidentiere sa obtina o imagine cat mai realista. Cred ca alegerea modului de contrast ar putea asigura fotografii de o mai buna calitate, dar, asa cum ti-am zis, nu sunt un specialist, asa ca accepta-mi scuzele pentru calitatea pozelor obtinute.

Xiaomi Mi Mix 2S review (7)

Fotografie outdoor cu Xiaomi Mi Mix 2S

Am apreciat insa modul de inteligenta artificiala inclus de aceasta data in configuratia camerei de pe Mi Mix 2S si pot spune ca reprezinta un plus de calitate, utilizand toate puterile de procesare ale telefonului pentru a scana o scena si a alege un mod adecvat pentru fotografiere, indiferent ca vorbim de peisaj, portret sau mancare. Modulul foto este deschis si fotgrafilor amatori si celor profesionisti, se adreseaza si celor care cauta o poza cu detalii complete dar si instagrammerilor sau pasionatilor de selfie-uri. In modul video beneficiezi de optiuni ca time laps si slow motion, iar daca iti doresti o mai mare flexibilitate in editare sau daca vrei sa obtii cea mai mare gama dinamica iti recomand optiunea „spot metering” si setarea „inferioara” pentru Contrast.

Xiaomi Mi Mix 2S review (5)

Modul Slow Motion iti ofera trei optiuni importante: 720p la 240 cadre pe secunda, 1080p la 30 sau 120 de cadre pe secunda si 2160p la 30 de cadre pe secunda. Nu vad insa de ce cineva ar opta pentru 720p, asa ca iti recomand celelalte optiuni.

Mi-a placut modul manual al camerei pe care l-am gasit dragut si util. Iti permite sa preiei controlul total asupra creativitatii tale, dar ai nevoie sa intelegi detalii precum viteza shutter-ului sau optiunea white balance. Zoom-ul mi s-a parut bun si vei vedea ca te poate apropia foarte mult de obiectiv fara a pierde din calitatea imaginii prea mult. Am facut si cateva poze ca sa-ti demonstrez asta.

Xiaomi Mi Mix 2S review (11)

Fotografie cu zoom Xiaomi Mi Mix 2S

Fotografiile efectuate pe timp de noapte, in lumina scazuta, nu sunt rele, dar parca odata ce intensitatea luminii scade spre minim, scade usor si nivelul de performanta. Cu toate astea, pe mine personal nu m-a deranjat calitatea lor, poate si pentru ca nu sunt un fan declarat si inversunat al camerelor foto de pe un telefon mobil. Overall insa, telefonul corespunde cerintelor pietei si la acest capitol si depaseste ca performanta, cu mult, banii pe care-i investesti in el, apropiindu-se de telefoane mult mai scumpe precum iPhone X sau Galaxy S9 Plus.

Xiaomi Mi Mix 2S review

Fotografie pe timp de noapte cu Xiaomi Mi Mix 2S

Mergem si la selfie camera, un compartiment unde Xiaomi Mi Mix 2S propune o rezolutie destul de mica, cu apertura f/2.0 (buna as zice eu). Camera are optiunea beauty mode, care nu pare sa fie foarte naturala si nici n-a reusit sa ma faca mai frumos 😂.

Xiaomi Mi Mix 2S review (10)

Evident, daca nu esti un impatimit al exigentelor cand vine vorba de o astfel de camera selfie, as spune ca nici Facebook si nici Instagram nu vor avea niciun repros pentru pozele tale. Una peste alta, mie mi-a placut experienta foto de pe Mi Mix 2S, cu toate ca are cateva mici minusuri pe care probabil ca nu le gasesti pe telefoane high-end mult mai scumpe. Cum nu sunt insa dependent de modulul foto al telefoanelor iti spun sincer ca acest capitol nu m-ar determina sa optez pentru un telefon mai scump, in dauna unui Xiaomi Mi Mix 2S.

Xiaomi Mi Mix 2S review: baterie si autonomie

In acest Xiaomi Mi Mix 2S review, nu puteam evita analiza bateriei noului dispozitiv de la Xiaomi. Modelul Xiaomi Mi Mix 2S se bazeaza pe o baterie Li-Ion, non-removable, de 3.400 de miliamperi. Beneficiezi de incarcare rapida Quick Charge 3.0 pe ea (9V/2A) si de incarcare Qi Wireless de buna calitate. Poate ca ai senzatia ca incarcarea wireless e doar un moft, si nu te-as acuza pentru ca asta era si impresia mea pana nu de mult. Dar, crede-ma: e linistitor si usor sa vii acasa si sa iti asezi confortabil smartphone-ul pe suprafata incarcatorului si gata!

O baterie destul de mare incorporata intr-un telefon cu ecran gigantic si corp subtire, unibody: nu suna tocmai rau, nu? 😉 Din experienta mea va pot confirma ca utilizand telefonul foarte intens pe timpul unei zile (gaming, Facebook, Instagram, Twitter, Gmail,browsing, foto, multitasking samd), Xiaomi Mi Mix 2S a rezistat putin peste 9 ore. Va reamintesc ca pentru review am folosit o versiune de 6Gb RAM si 64 GB pentru stocare de date.

Nu vei cobori sub 20% niciodata, dupa o zi in care ai fost la munca (mai ales daca nu stai in permanenta conectat la WiFI). Iti recomand sa tii luminozitatea ecranului undeva la 60-70% si nu vei avea probleme. In medie, fara sa folosesti atat de intens telefonul intr-o zi, autonomia bateriei ajunge la 12-14 ore, un rezultat destul de bun in viziunea mea. Testele arata un rezultat de asemenea bun: 10 ore si 28 de minute. Adica un rezultat apropiat de Google Pixel 2 XL, ceea ce din nou, nu suna deloc rau.

Xiaomi Mi Mix 2s baterie

Datorita tehnologiei de incarcare rapida, am reusit sa incarc telefonul de la 15% la 100% in aproximativ o ora si 15 minute. O bila alba in plus pe care noul model o primeste in cadrul acestui Xiaomi Mi Mix 2S review

🔔 Xiaomi Mi Mix 2S review: verdictul meu

Haideti sa tragem linie si sa punem o concluzie pentru Xiaomi Mi Mix 2S review de pe #blog Catmobile. Daca as fi redacatat acest Xiaomi Mi Mix 2S review in limba engleza cred ca as fi folosit pentru debutul verdictului meu fraza: „Mi Mix 2S is a joy to use”. Dar ramanem la versiunea in limba romana si conchidem: Xiaomi Mi Mix 2S nu are slabiciuni demne de semnalat in acest review!

Asadar, a reusit Xiaomi sa dea nastere unui flagship care sa fie o adevarata amenintare pentru telefoanele de top de la Apple, Samsung si Huawei? 🤔 Dupa parerea mea, da! S-a apropiat foarte mult! Dupa mai bine de o saptamana de teste, Xiaomi Mi Mix 2S mi-a lasat o super impresie si il vad printre telefoanele foarte bune de pe piata din acest an, unul dintre acele telefoane despre care-ti scriam la inceput ca are capacitatea de a crea dependenta de el.

Si daca tin cont de oferta evoMag, care vinde acest model cu doar 2.499 de lei, mi se pare ca device-ul ofera una dintre cele mai bune experiente pe Android, raportat la pretul final de achizitie. Pentru mine personal, a fost o experienta extrem de placuta, petrecuta alaturi de un telefon excelent construit, cu un design foarte placut, usor de manevrat, cu foarte multe atuuri in favoarea sa atat din punct de vedere hardware cat si software, si cateva minusuri pe care nu le consider esentiale daca ma raportez la ceea ce ofera overall telefonul pentru acesti bani. Daca vrei sa cumperi un telefon de top, cu un pret mai mult decat echilibrat, iti recomand cu drag Xiaomi Mi Mix 2S pentru ca vei bifa, fara indoiala, o experienta first-class. Si pentru ca am ajuns la finalul acestui Xiaomi Mi Mix 2S review in romana, iti las si doua liste Pro si Contra acestui spectaculos dispozitiv.

Xiaomi Mi Mix 2S – Pareri PRO:

✔️ design extrem de placut, Xiaomi a acordat maxima atentie detaliilor si finisajelor terminalului
✔️ display exceptional pentru acesti bani, performanta aproape AMOLED, foarte luminos
✔️ hardware foarte puternic, telefonul are cel mai bun procesor pentru un telefon cu Android (Snapdragon 845)
✔️ pachet complet pe partea de conectivitate inclusiv NFC si bluetooth ultima generatie (foarte rapid si exact)
✔️ autonomie buna, plus incarcare rapida si incarcare wireless (standard QI)
✔️ experienta in gaming impecabila
✔️ raport calitate pret exceptional

 Xiaomi Mi Mix 2S – Pareri CONTRA:

❌ prin felul in care a fost gandit si construit atrage destul de usor amprente pe fata si pe spate
❌ nu are certificare IP si nici slot microSD
❌ Xiaomi a renuntat la portul de 3.5 mm aproape inexplicabil si probabil doar pentru a intra in trend

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 105 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Mix 2S
Price
RON 2499