Reviews, Stiri

Xiaomi Mi MIX 2S pret in Romania, pareri si specificatii tehnice complete dupa lansare

Home  »  Reviews  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi Mi MIX 2S » design splendid » ecran de 5.99″ » procesor Snapdragon 845 » 8 GB RAM » 12 MP dual pe spate. Compania Xiaomi a lansat oficial noul sau flagship Mi MIX 2S. Evenimentul a avut loc la Shanghai, in China, si a dezvaluit un handset splendid, fara „breton”, incarcat de specificatii puternice. Avem detalii complete in cele ce urmeaza.

Design Xiaomi Mi MIX 2s

Xiaomi Mi MIX 2s (5)Chinezii au reusit cumva sa pacaleasca ideea de replica de iPhone X. Si cand spunem „chinezii”, referirea merge (insotita de laude) spre Xiaomi. Compania cu sediul central in Districtul Haidan a scos pe piata urmasul lui Mi MIX si a reusit sa „fuga” de design-ul iPhone-ului atat de des copiat.

Poate doar pe partea din spate a dispozitivului ne putem gandi cumva la X Phone, in principal din cauza aranajamentului camerelor, in vertical. In rest, Mi MIX 2s are ‘design propriu’ un aspect care chiar merita felicitat cand vine vorba de producatorii din China.

Noul Xiaomi Mi MIX 2s are un corp din ceramica, vine cu colturi rotunjite si cu camera foto frontala plasata in partea din dreapta jos. Ecranul de 5.99″ domina partea din fata a telefonului, dar nu putem nota schimbari notabile fata de editia de anul trecut.

Xiaomi Mi MIX 2s AnTuTu

Asa cum va scriam si anterior, modelul din acest an din gama Mi MIX impresioneaza profund la acest capitol. Presa chineza a scos la suprafata imagini care demonstreaza faptul ca Xiaomi Mi MIX 2s a obtinut un punctaj spectaculos in AnTuTu. Mai exact 277.178 de puncte, ceea ce suna amenintator chiar si pentru vaful de gama al Samsung, Galaxy S9.

Xiaomi Mi MIX 2s AnTuTu

Specificatii tehnice complete Xiaomi Mi MIX 2s

Specificatii tehnice Xiaomi Mi Mix 2s

Detalii si pareri Xiaomi Mi MIX 2S

Xiaomi n-a umblat foarte mult la design, dar nici n-a facut saltul spre „top notch”. Surprinzator, sau nu, marginile noului Xiaomi Mi MIX 2S nu sunt chiar atat de inguste, in timp ce camera foto frontala este plasata la baza ecranului. Senzorul de amprente al telefonului ramane pe spate, acolo unde de aceasta data gasim plusuri fata de smartphone-ul de anul trecut. Nu doar sistemul dual camera cu senzori de 12 megapixeli la bord, ci si sistemul de focalizare automata la care s-a gandit Xiaomi, care va fi cu certitudine unul rapid.

Xiaomi Mi MIX 2s

Tot in materie de dotari foto, remarcam ca aceasta camera principala vine cu stabilizare optica pe 4 axe si mai ales, faptul ca ea este echipata cu un algoritm special conceput pentru inlaturarea zgomotului de fundal. Compania sustine ca in DxO Mark, telefonul a obtinut 101 puncte pentru fotografii si 88 de puncte pentru video, iar ca scorul general este de 97 de puncte. Nu e deloc rau!

Xiaomi Mi MIX 2s recenzie

Ne place corpul din ceramica si rama din aluminiu, iar handsetul privit din fata pare si chiar lasa impresia unui telefon premium de cea mai buna calitate. Senzorul de amprente, asa cum spuneam si anterior, ramane pe spate, in timp ce bateria de 3.400 de miliamperi primeste suport Quick Charge 3.0 si beneficiaza si de wireless charging. 43 de benzi din 226 de regiuni ale globului suporta la nivel de frecventa Xiaomi Mi MIX 2S, inca un detaliu pentru care producatorul merita, macar aplauzele noastre virtuale.

Producatorul vine si cu o alta noutate, o noutate care se numeste in cazul Xiaomi Mi MIX 2S „Xiao Ai” un asisten digital foarte interesant. Revenind la capitolul camere foto, de remarcat ca avem capacitate de inteligenta artificiala, un plus veritabil pentru un telefon venit din zona China fie el si pe sectorul premium.

Xiaomi Mi MIX 2s (2)

Ce inseamna asta? Teoretic, spre exemplu, pentru un european care ajunge chiar in China, folosindu-se de aceste functii si de Xiaomi Mi MIX 2s, acesta poate beneficia de traducerea imediata a unor semne, insriptii si asa mai departe. Mi MIX 2s poate recunoaste prin functiile sale AI si diverse obiecte sau peisaje. Este un plus valoare adaugat de Xiaomi pe gama sa Mi MIX, mai ales la acesti parametri.

Citeste si: Xiaomi Mi Mix 2 review

Fara dubii, cu adevarat impresionanta la Xiaomi Mi MIX 2s este platforma mobila. Avem procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, pe care Xiaomi l-a cuplat cu versiuni de 6 GB RAM sau 8 GB RAM. Mi MIX 2S ruleaza din fabrica Android 8.1 Oreo, pe care compania l-a customizat cu interfata grafica MIUI 9 (interfata in-house).

Xiaomi Mi MIX 2s (3)

Ecranul telefonului, apeleaza la tehnologia 18:9 si are o diagonala mare si generoasa, de 5.99-inch. Rezolutia sa este Full HD+.

Pret in Romania Xiaomi Mi MIX 2S

Xiaomi a anuntat ca terminalul Xiaomi Mi MIX 2s va costa in versiunea sa cea mai ieftina 527 de dolari. Aici primim 6 GB RAM si 64 GB pentru stocarea de date. Versiunea cea mai scumpa ajunge la 639 de dolari, la care Xiaomi asigura pentru 16 dolari un incarcator wireless. Ce inseamna asta pentru Romania? Inseamna ca Xiaomi Mi MIX 2s ar trebui sa coste undeva intre 2000 si 2600 de lei in functie de versiune. Daca aceste preturi se vor confirma si pentru tara noastra, optiunea Xiaomi Mi MIX 2S mi se pare una extrem de atractiva. Citeste pe blogul nostru un Xiaomi Mi Mix 2S review amanuntit si detaliat.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 4 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi MIX 2s