Stiri

Ultimele noutati despre Xiaomi Mi Mix 2: Qualcomm confirma procesorul Snapdragon 835

Home  »  Stiri

catmobile

acum 7 ani

Xiaomi Mi Mix 2 va fi lansat la mijlocul lunii septembrie, iar stirile despre acest handset curg cu repeziciune. Recent, cei de la Qualcomm, cel mai mare producator de chipset-uri din lume, au confirmat ca viitorul flagship Xiaomi va incorpora procesorul Snapdragon 835.

Qualcomm confirma Snapdragon 835 pe noul Xiaomi Mi Mix 2

Mai putin de o saptamana ne desparte pana la lansarea oficiala a terminalului Xiaomi Mi Mix 2, unul dintre cele mai atractive handset-uri din istorie de pe piata chineza. Incet, incet, incepe sa se configureze imaginea clara a acestui device, aspect care fara indoiala, ne bucura foarte mult.

Xiaomi Mi Mix 2 procesor Snapdragon 835

Dupa ce designer-ul Philippe Starck a prezentat conceptul Xiaomi Mi Mix 2 intr-un teaser pe pagina sa de Facebook, iar compania ne-a asigurat de invitatia oficiala catre fericitul eveniment, iata ca acum primim o noua veste importanta despre device.

Qualcomm, producatorul numarul 1 de chipset-uri la nivel mondial, confirma ca Xiaomi Mi Mix 2 va incorpora procesorul Snapdragon 835, procesorul pe care compania il „ofera” celor mai importante si puternice terminale ale anului.

Vestea este imbucuratoare pentru unii, dar nu la fel de fericita pentru altii, mai ales ca s-a vehiculat intens ca Mi Mix 2 va avea la bord un procesor Snapdragon 836, adica o versiune imbunatatita a celebrului chipset.

Lei Jun confirma ca telefonul este in productie in masa

Cel mai important om al companiei Xiaomi, Lei Jun, fondator si actual CEO al producatorului chinez, a confirmat in plus in aceste ultime ore faptul ca Xiaomi Mi Mix 2 se afla in productie in masa.

Lei Jun a oferit doua imagini care reliefeaza cutia in care va fi impachetat noul handset vedeta al companiei sale. Se vede din felul in care producatorul a „gandit” inclusiv aceasta prezentare ca Xiaomi pune foarte mult accent pe lansarea Mi Mix 2, terminalul despre care spuneam si mai sus ca va fi probabil unul dintre cele mai atractive telefoane care au iesit vreodata de pe piata chineza.

Xiaomi Mi Mix 2 va avea un ecran urias cu diagonala de 6.4 inch cu rezolutie Quad HD si versiuni diferite de memorie RAM si ROM: 4GB/6GB/8GB RAM plus 128 Gb/256 Gb ROM.

Cand apare Xiaomi Mi Mix 2 » 11 septembrie 2017

Concept Xiaomi Mi Mix 2 » detalii via Philippe Starck, desginer-ul telefonului

Xiaomi Mi Mix vs Xiaomi Mi Mix 2 » Plusuri si Minusuri, diferente reale si alte detalii

Această prezentare necesită JavaScript.

Summary
Ultimele noutati despre Xiaomi Mi Mix 2: Qualcomm confirma procesorul Snapdragon 835
Article Name
Ultimele noutati despre Xiaomi Mi Mix 2: Qualcomm confirma procesorul Snapdragon 835
Description
Qualcomm a confirmat ca Xiaomi Mi Mix 2 va fi echipat cu procesorul sau de top din 2017, Qualcomm Snapdragon 835