Stiri

Xiaomi Mi MIX 2 data oficiala de lansare

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Foarte multa lume astepta oficializarea lansarii terminalului Xiaomi Mi MIX 2 si iata ca finalul lunii august aduce de la sine confirmarea oficiala din partea producatorului chinez. Super phablet-ul Xiaomi Mi MIX 2 va fi lansat pe 11 septembrie ne anunta Xiaomi pe contul sau oficial de Weibo.

Xiaomi Mi MIX 2 apare pe 11 septembrie

Evenimentul pe care il va organiza compania Xiaomi va avea loc la Universitatea de Tehnologie din Beijing la ora 14:00 locala in data de 11 septembrie. Zvonurile de pe piata, anunta ca Apple Inc va lansa doar cateva ore mai tarziu noul terminal iPhone 8, alaturi de iPhone 7S si iPhone 7S Plus. Daca aceste date se vor confirma se pare ca Xiaomi gandeste acest super produs drept un concurent ideal pentru varfurile de gama de la Apple din acest an.

Imaginea poster pe care compania o prezinta pe Weibo sugereaza aparitia unui terminal mai interesant decat cel de anul trecut. Noul Xiaomi Mi MIX 2 va avea un ecran si mai performant, cu un aspect superior si cu o mai mare suprafata frontala acoperita. Design-ul telefonului este gandit tot de catre Philipe Starck, designerul care a lucrat pentru Xiaomi la lansarea telefonului Xiaomi Mi MIX din 2016.

Xiaomi Mi MIX 2

Recent, Starck a prezentat un concept Xiaomi Mi MIX 2 pe propria sa pagina de socializare sugerandu-ne un phablet impresionat cu un raport ecran-corp de 95%.

Originalul Mi Mix are 6.4 inch in diagonala, dar noul Xiaomi Mi MIX 2 se pare ca va avea o diagonala de doar 6 inch, cu un aspect ratio de 18:9. Se prea poate ca Xiaomi sa renunte la ideea unui corp ceramic si sa aleaga metalul, pentru ca astfel controlul asupra productiei telefonului ar fi chiar mai mare.

Xiaomi Mi MIX 2 va rula din fabrica Android 7.1.1 Nougat si va fi motorizat de Snapdragon 835 de la Qualcomm, chipset-ul dedicat navelor amiral din acest an. Nu va lipsit noua interfata MIUI 9, in timp ce in materie de RAMi, Mi Mix 2 va conta pe 6GB memorie. Acumulatorul se asteapta sa fie unul de 3400 mah.

Zvonurile din ultima perioada indica faptul ca Xiaomi Mi MIX 2 cu 6 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare a datelor va costa 600 de dolari, in timp ce versiunea cu 8 GB RAM si 256 GB spatu de stocare a datelor va fi mai scumpa cu 150 de dolari. Vom reveni cu informatii noi despre acest super phablet pregatit de Xiaomi in perioada imediat urmatoare. Pana atunci, diferentele dintre Xiaomi Mi Mix si Xiaomi Mi Mix 2 le puteti gasi pe site-ul nostru.

Summary
 Xiaomi Mi MIX 2 data oficiala de lansare
Article Name
Xiaomi Mi MIX 2 data oficiala de lansare
Description
Phabletul Xiaomi Mi MIX 2 a primit o data oficiala de lansare din partea producatorului chinez. Telefonul va fi concurent direct cu iPhone 8