Stiri

Xiaomi Mi Max 3, telefonul cu cel mai mare ecran din lume

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Acesta este telefonul cu cel mai mare ecran. Viitorul model Xiaomi Mi Max 3 se anunta de pe acum unul important pe piata, datorita dimensiunilor incredibile ale ecranului sau. Succesorul oficial al modelului Xiaomi Mi Max 2, primeste primele specificatii tehnice importante in aceasta saptamana.

Asus a incercat undeva in 2013 o astfel de experienta, cu modelul FonePad. Ulterior, si cei de la Samsung au propus un model ciudat (Galaxy W) cu aceeasi dimensiune, pentru ca micutul producator BLU sa lase o impresie placuta prin al sau BLU Studio 7.0.

telefonul cu cel mai mare ecran, Xiaomi Mi Max 3 (2)

Este randul celor de la Xiaomi sa incerce sa impresioneze piata printr-un capitol mai putin obisnuit. Unul dintre cei mai mari producatori de pe piata, va lansa in perioada urmatoare modelul Xiaomi Mi Max 3, care are toate sansele sa devina telefonul cu cel mai mare ecran din lume.

Mi Max 2, telefon lansat anul trecut pe piata, avea o diagonala de 6.44-inch cu rezolutie Full HD. Si s-a bucurat de un succes neasteptat de mare in India, China, Thailanda, Singapore sau Taiwan. Urmasul sau?

Ei bine, Xiaomi Mi Max 3 ar urma sa aiba un ecran de 6.99-inch cu rezolutie Full HD+. Totusi, acest device nu va avea si dimensiuni mai mari, pentru ca Xiaomi va incadra acest panel in modernul format 18:9 pe care il pregateste pentru noua sa creatie.

Xiaomi Mi Max 3

Xiaomi Mi Max 3

Chiar si-asa, pe hartie, Xiaomi Mi Max 3 ar deveni telefonul cu cel mai mare ecran de pe piata, in conditiile in care el indeplineste si cateva criterii importante la nivel de performanta, anuntandu-se de pe acum, un mid-range atractiv.

Certificarea pe care a primit-o in China (3C Certification) clarifica lucrurile si stabileste in concret faptul ca lansarea device-ului este destul de aproape de a se produce. Automat, presa chineza a pus rapid mana si pe cateva dintre specificatiile sale, iar contul de Weibo al Xiaomi a fost imediat asaltat de catre fanii producatorului.

telefonul cu cel mai mare ecran

Mi Max 3 va avea pe langa ecranul sau urias cu rezolutie foarte buna, noul procesor de la Qualcomm, modelul Snapdragon 710, cel care are toate sansele sa fie considerat cel mai puternic chipset din zona de mijloc. Snapdragon 710 va avea grija ca item-ul supranumit deja telefonul cu cel mai mare ecran din lume sa bifeze performante reusite in gaming si multitasking.

Scaparile din presa chineza aduc si alte informatii interesante despre acest model de phablet. Se pare ca device-ul va avea doua versiuni diferite, una de 4GB RAM si o a doua de 6 GB RAM. In comparimentul foto, Xiaomi se pregateste cu o camera foto duala pe spate, echipata cu un senzor Sony IMX363 de 20-megapixeli. Despre cel de-al doilea senzor, momentan n-au iesit prea multe detalii la suprafata. La fel cum nici despre camera frontala n-am putea emite momentan o afirmatie concreta.

Telefonul cu cel mai mare ecran de pe piata chineza va incorpora o baterie (cum altfel) gigantica.Aceasta va avea o capacitate de 5.000 de miliamperi si va fi echipata cu tehnologie de incarcare rapida, Quick Charge. Sistemul de operare pe care il va rula Xiaomi Mi Max 3 va fi Android 8.1 Oreo, un OS pe care se va baza interfata proprietara a producatorului, MIUI 10.

telefonul cu cel mai mare ecran, Xiaomi Mi Max 3

Momentan, Xiaomi se bucura de primul impact al telefoanelor lansate in ultima perioada, care au fost intampinate excelent de catre chinezi. Gasiti un review Xiaomi Mi 8, dar si un review Xiaomi Mi 8 Explorer Edition si pe site-ul nostru.

Top 5 specificatii tehnice Xiaomi Mi Max 3, telefonul cu cel mai mare ecran de pe piata

  • -1- Ecran de 6.99-inch, cu rezolutie Full HD+ si format 18:9
  • -2- Procesor Snapdragon 710 de la Qualcomm
  • -3- Camera foto duala pe spate (*unul dintre senzori este Sony IMX si are 20 megapixeli)
  • -4- Baterie de 5.000 mAh cu tehnologie de incarcare rapida
  • -5- 4GB sau 6GB memorie RAM si Android 8.1 Oreo cu MIUI 10 peste
Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes