Stiri

Xiaomi Mi Max 3 va beneficia de incarcare wireless

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi Mi Max 3 (1)La inceputul anului va oferea primele imagini cu Xiaomi Mi Max 3, gigantul pe care producatorul chinez il pregateste pentru acest an. Iata ca informatiile privind acest phablet incep sa apara cu repeziciune si avem cateva noi pentru dumneavoastra, despre succesorul oficial al modelului Xiaomi Mi Max 2.

Xiaomi Mi Max 3 va avea incarcare wireless

„Cel mai asteptat telefon al anului pentru Xiaomi” dupa cum il descriu cei de la XDA Developers va continua trendul cu care producatorul ne-a obisnuit. Pana la lansarea sa, Xiaomi ne va rasfata la Mobile World Congress 2018 cu Xiaomi Mi Mix 2S si posibil (de ce nu) Xiaomi Mi 7.

Dar, pentru ca nu toata lumea iubeste flagship-urile foarte scumpe, Xiaomi se pregateste intens si pentru proiectul Xiaomi Mi Max . Ei bine, cel mai puternic brand mid-range de pe piata chineza va avea o mica surpriza in acest an. Mica, pentru ca a fost tot mai des vehiculata in ultima vreme.

Xiaomi Mi Max 3

Foarte posibil, Mi Max 3 va dispune de tehnologie de incarcare wireless, o confirmare care vine chiar dinspre XDA Developers, in exclusivitate. Se inseala destul de rar acest site cand e vorba de exclusivitati, astfel ca tindem sa-i credem.

Mai ales ca, pentru a-si dovedi informatiile, XDA ofera o serie de fisiere firmware ale dispozitivului, care ne confirma atat slotul dual SIM, cat si tehnologia audio de ultima generatie, Dirac.

Conform aceleiasi surse si screenshot-uli in cauza, telefonul vedeta din gama mid-range din acest an va avea tehnologie wireles la bord, pentru bateria de 5.500 de miliamperi pe care Xiaomi o va introduce in device.

Xiaomi Mi Max 3: Snapdragon 660 sau Snapdragon 630?

Ramanand la capitolul specificatii tehnice, XDA Developers anunta prezenta procesorului Snapdragon 660 de la Qualcomm pe acest handset, un octa-core care este considerat in acest moment, cel mai puternic chipset al gamei. E drept, mai multe alte surse vorbesc despre includerea modelului Snadpragon 630 la bordul gigantului Mi Max 3, informatie care nu pare tocmai improbabila.

Xiaomi Mi Max 3 va beneficia de incarcare wireless

Ecranul va fi fara indoiala in format 18:9 si va avea uimitoarea diagonala de 7″. Cel putin astea sunt datele pana la aceasta ora. La care am putea adauga si continuarea colaborarii dintre Xiaomi si Samsung in ceea ce priveste comparimentul foto. Camera principala a lui Xiaomi Mi Max 3 va fi duala si se va baza pe senzori Samsung. Exista insa si informatii care sustin o „colaborare” Sony-Samsung in materie de senzori pe viitorul phablet Xiaomi Mi Max 3. Camera frontala va avea probabil 5 megapixeli.

Pretul Xiaomi Mi Max 3 va fi unul accesibil

Aproape sigur, Mi MAX 3 va rula Android 8.0 Oreo, customizat cu interfata MIUI 9.0. Xiaomi Mi MAX 3 va fi lansat de producator in doua versiuni diferite: una dintre ele va avea 3 GB memorie RAM, iar cea de-a doua va avea o memorie de 4GB RAM. Capacitatea de stocare a datelor a fost stabilita la 64 sau 128 GB in functie de versiune.

Sunt in continuare putine informatii credibile legate de pretul Xiaomi Mi Max 3, dar cert este ca el va fi unul rezonabil. Cea mai credibila sursa din China ne anunta un pret de 265 de dolari pentru versiunea de 3GB RAM, o varianta pe care tindem sa o credem si pe care o salutam ca atare.

Asteptam cu nerabdare si alte noi informatii credibile despre Xiaomi Mi Max 3 si vom barfi impreuna pe marginea acestui subiect in perioada urmatoare. Daca esti detinatorul splendidului mid-range de anul trecut, nu uita sa il protejezi cum se cuvine printr-o husa Xiaomi Mi Max 2. Avem reduceri pentru tine in aceasta perioada!

Summary
Xiaomi Mi Max 3 va beneficia de incarcare wireless
Article Name
Xiaomi Mi Max 3 va beneficia de incarcare wireless
Description
Conform informatiilor prezentate de site-ul XDA-Developers, gigantul phablet Xiaomi Mi Max 3 va beneficia de incarcare wireless