Stiri

Xiaomi Mi Band 3 detalii si pareri dupa lansarea oficiala

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Xiaomi a lansat astazi oficial mult promisa bratara Xiaomi Mi Band 3, cu ocazia evenimentului care a avut loc in China si in care a fost lansat Xiaomi Mi 8. Brandul chinez nu deviaza prea mult de la reteta sa castigatoare si noua bratara nu va avea un pret cu mult diferit de cel al predecesoarei sale.

Detalii Xiaomi Mi Band 3

Modelul Mi Band 2 s-a bucurat de un succes aproape ireal, in primul rand pentru faptul ca beneficia de o simplitate aparte si de un pret excelent. In materie de design, pe noul Xiaomi Mi Band 3 nu veti observa prea multe modificari si nici mari surprize. Intr-adevar, Mi Band 3 este putin mai mare si poate fi considerata o versiune imbunatatita, fata de editia de anul trecut.

Xiaomi Mi Band 3 (3)

Xiaomi Mi Band 3 are un display OLED de 0.78-inch, care, comparativ cu display-ul de 0.42-inch de anul trecut lasa clar impresia unei schimbari importante. Asta inseamna tototdata, ca Xiaomi Mi Band 3 va include in display-ul sau o paleta mai larga de caracteristici, printre care cu siguranta se regasesc aplicatii ca WhatsApp, Facebook, SMS, Informatii despre Vreme, Caller ID si altele.

Xiaomi Mi Band 3

Totodata, noua bratara Xiaomi se bucura de protectie la contactul cu apa, pentru ca viitorul utilizator o va putea purta in timp ce inoata chiar si la 50 de metri adancime.

Xiaomi sustine ca a imbunatit mai multe detalii pe noua banda fitness, printre care faptul ca Xiaomi Mi Band 3 va arata in timp real cat timp alergi, mergi, pedalezi si asa mai departe.

Xiaomi Mi Band 3 (2)

Are in continuare un buton in fata si poti vedea numele apelantului, ba chiar sa respingi apelul cu o apasare lunga. Bateria sa este de asemenea mai mare, ajungand acum la 110 mAh, ceea ce ar insemna aproximativ 20 de zile de autonomie in standby.

Specificatii Xiaomi Mi Band 3

🔻- ecran OLED 0.78-inch cu rezolutie 128 x 80 pixeli, scratch-resistant, anti-fingerprint
🔻- arata frecventa cardiaca, diferite activitati, notificari pentru vreme samd
🔻- monitorizeaza exercitiile si eforturile tale fizice
🔻- reminder pentru sedentarism (:))
🔻- greutate de 8.5 g (20 g cu banda), ultra light body
🔻- bluetooth v4.2 LE, NFC (optional)
🔻- rezista la adancimi de pana la 50 de metri in apa
🔻- baterie de 110 mAh, Li Ion Polymer

Pret Xiaomi Mi Band 3

Conform presei chineze, noua bratara Xiaomi Mi Band 3 va costa 169 de yuani, ceea ce inseamna aproximativ 26 de dolari. Va fi disponibila pentru moment in zona China si va putea fi achizitionata cu benzi de mai multe culori, printre care portocaliu, negru si albastru.

Summary
product image
Aggregate Rating
4.5 based on 10 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi Band 3