Stiri

Xiaomi Mi A1 specificatii tehnice conform Geekbench

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 7 ani

Alaturi de Xiaomi Mi MIX 2 si Xiaomi Mi Note 3, inca un terminal este subiectul inflatiei de stiri dinspre Xiaomi din ultimele saptamani. In urma cu cateva zile anuntam de altfel ca Xiaomi Mi A1 va fi primul smartphone pe care producatorul il va lansa cu Android One.

Specificatii tehnice Xiaomi Mi A1 confor GeekBench

Se prespune ca terminalul ar urma sa fie lansat intre 5 si 11 septembrie, dar pana la lansarea sa oficiala avem ocazia sa-i aflam cea mai mare parte dintre specificatii datorita bazei de date a site-ului Geekbench, acolo unde Xiaomi Mi A1 a fost zarit in aceste ore.

Xiaomi Mi A1

S-a presupus intens de catre specialisti ca Xiaomi Mi A1 va fi primul smartphone cu Android One al producatorului, printr-un parteneriat cu Google. Nu s-a confirmat inca aceasta informatie, dar se spune de asemenea ca numele sau vine chiar de la acest detaliu reprezentativ. Mai exact, terminatia „A1” ar insemna chiar Android One (1). Alte recente speculatii sustin insa ca Xiaomi Mi A1 este de fapt Mi 5X care ruleaza un Android pur. Mai pe scurt, un nou device construit pe baza Xiaomi Mi 5X.

Cert este ca noul device ruleaza conform bazei de date Geekbench Android 7.1.2 Nougat, fiind propulsat de un procesor MSM 8953, adica Snapdragon 625. Este vorba despre un puternic procesor mid-range, un octa core tactat la frecventa de 2.0 Ghz, cuplat cu 4 GB memorie RAM.

Analiza benchmark ne arata un scor de 852 de puncte in testele single-core, dar si un scor de 3837 de puncte in testele multi-core. Aceste cifre nu par departe de ceea ce am vazut la Xiaomi Mi 5X in platformele de benchmarking.

Marti, 5 septembrie, Xiaomi va organiza un eveniment despre care Gizmochina sustine ca ar fi lansarea oficiala a Xiaomi Mi 5A. Chiar daca Xiaomi Mi 5X sau Xiaomi Mi A1 nu au specificatii de flagship, lansarea oficiala ar putea propulsa pe piata cam cel mai puternic terminal cu Android One de pana acum. Chiar mai puternic decat Sharp X1 lansat in Japonia in urma cu cateva luni.

Summary
Xiaomi Mi A1 specificatii tehnice conform Geekbench
Article Name
Xiaomi Mi A1 specificatii tehnice conform Geekbench
Description
Primul terminal al Xiaomi cu Android pur, Xiaomi Mi A1, si-a dezvaluit o parte dintre specificatiile sale in teste Geekbench