Stiri

Mi A1 primeste o editie speciala » Xiaomi Mi A1 Special Edition Red

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Producatorul chinez cu cea mai mare crestere pe piata din India in acest an, Xiaomi, a lansat o noua versiune a device-ului extrem de popular, Xiaomi Mi A1.

Mi A1 este primul telefon din istoria companiei Xiaomi care este incadrat in programul Android One. El a fost lansat in urma cu cateva luni si a beneficiat de o receptie foarte pozitiva, atat in Asia, cat si in Europa.

La scurt timp distanta, pe acest final de an, Gigantul din China scoate pe piata o editie speciala a acestui device, care duce cu gandul la sarbatorile de iarna. Xiaomi Mi A1 Special Edition Red a fost oficializat in Indonezia, insa momentan nu exista detalii suficiente despre el, pentru a stii daca va fi disponibil in exclusivitate pe aceasta piata.

Conform posterului oficial de prezentare al Xiaomi Mi A1 Special Edition Red, terminalul vine cu o carcasa pura, de culoare rosie, in timp ce marginile din fata ale sale, raman de culoare neagra. Prin lansarea acestui device pe culoarea rosie, Xiaomi Mi A1 devine disponibil pe patru culori diferite, dupa ce primele care au iesit la iveala au fost negru, auriu si roz-auriu.

Evident, nimic nu se schimba la nivel intern. Smartphone-ul Xiaomi Mi A1 Special Edition Red are aceleasi specificatii ca si Xiaomi Mi A1, rebranduitul telefon, Xiaomi Mi 5x. Toate specificatiile le gasiti mai jos. Daca sunteti interesati totusi de achizitionarea de Huse Xiaomi Mi 5X, Mi A1 verificati oferta noastra de iarna si profitati de reducerile oferite in aceasta perioada.

Specificatii Xiaomi Mi A1 Special Edition Red

  • » Display: Full HD, 5.5 inch, rezolutie 1920 x 1080 px, 401 ppi
  • » Procesor: Qualcomm Snapdragon 625 SoC
  • » Memorie RAM: 4GB
  • » Memorie ROM: 64 GB (extensibila)
  • » Camere foto: dual foto pe spate cu senzori de 12 megapixeli si selfie cam pe fata de 5 megapixeli
  • » Tehnologie 4G VoLTE
  • » Port USB Type C
  • » Baterie : 3.080 mAh
  • » OS: Android 7.1 Nougat (versiune stock) cu update la Oreo (stock)

Xiaomi Mi A1 Special Edition Red

Pe site-ul nostru puteti gasi un review Xiaomi Mi A1 in care veti afla absolut toate detaliile legate de acest device. De asemenea, pentru dumnevoastra, am realizat un Q&A Xiaomi Mi A1 pe care s-ar putea sa-l gasiti foarte interesant daca sunt inca detalii pe care nu le cunoasteti despre acest smartphone si programul Android One.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Xiaomi
Product Name
Xiaomi Mi A1 Special Edition Red