Stiri

Xiaomi Mi 8 gata de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Xiaomi Mi 8 se anunta a fi unul dintre cele mai interesante telefoane de pe piata chineza din acest an. Modelul aniversar pe care il pregateste gigantul chinez va include un modul Dual-GPS, cel mai puternic procesor pentru telefoanele Android si o memorie foarte puternica.

Xiaomi Mi 8 gata de lansarea oficiala

Xiaomi Mi 8 este de fapt Xiaomi Mi 7. Chinezii au preferat sa schimbe denumirea din acest an pentru a celebra 8 ani de existenta pe teritoriul smartphones. Este intr-un fel o decizie asemanatoare pe care producatorul chinez o ia la fel ca si Apple, care a lansat anul trecut iPhone-ul aniversar, iPhone X.

Alaturi de modelul Xiaomi Mi 8, producatorul pregateste si telefonul Xiaomi Mi 8 SE, dar si posibila lansare a noii interfate MIUI 10.

Xiaomi Mi 8

In ceea ce priveste specificatiile tehnice, noul varf de gama va impresiona prin procesorul Snapdragon 845 de la Qualcomm, cel mai puternic chipset de pe piata cand vine vorba de telefoane cu Android. El va fi cuplat cu 6 GB memorie RAM, dar va exista si o editie de 8 GB RAM. Memoria nativa a device-ului va fi de 64 GB in varianta standard si de 128 GB pentru editia de 8 Gb RAM.

Foarte interesant este ca Xiaomi Mi 8 va beneficia de dual GPS, care se spune ca va asigura o acuratete impresionanta pentru un telefon mobil. Locatia ar urma sa fie detectata cu o precizie de invidiat, care merge pana la 30 de centimetri.

Terminalul vedeta al celor de la Xiaomi va avea o camera frontala de 20 de megapixeli, capabila de recunoastere faciala, precum si mufa pentru casti (3.5mm) si port de incarcare rapida USB tip C. Acumulatorul va avea o capacitate de 4.000 de miliamperi, iar conform celor mai recente informatii se pare ca Xiaomi Mi 8 va beneficia inclusiv de incarcare wireless, ceea ce pentru producator reprezinta o noutate.

Xiaomi Mi 8

Ecranul se va „bucura” de un decupaj chiar mai mare decat cel de pe iPhone X si va avea o diagonala de 6-inch. Nu este exclusa prezenta unui senzor de amprente sub ecran, in timp ce camera principala a dispozitivului va fi in mod sigur, duala. Terminalul ar urma sa coste aproximativ 400 de euro.

Versiunea Xiaomi Mi 8 SE va fi una mai accesibila ca pret si va aduce specificatii destul de bune, noteaza presa chineza. Conform GizmoChina, Mi 8 SE va costa aproximativ 2000 de yuani, adica in jurul a 310 dolari.

Summary
Xiaomi Mi 8 gata de lansarea oficiala
Article Name
Xiaomi Mi 8 gata de lansarea oficiala
Description
Xiaomi Mi 8 este cel mai nou flagship din portofoliul companiei din China. Vezi cum arata, cat va costa si cand va fi prezentat oficial
Author
Publisher Name
Catmobile