Stiri

Flagship-ul Xiaomi Mi 7 vine la Mobile World Congress 2018

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Saptamana trecuta, compania Xiaomi a anuntat ca va participa la editia anuala a Mobile World Congress, editie care va avea loc si in acest an, in Catalunya, la Barcelona. De aici au inceput si numeroasele speculatii cu privire la potentialele telefoane pe care puternicul producator chinez le-ar putea lansa in Spania. Cele mai multe dintre zvonuri vizeaza insa flagshipul Xiaomi Mi 7, handset-ul despre care se spune ca va fi urmatorul mare release al companiei cu sediul central in Haidian, Beijing.

Xiaomi Mi 7 la Mobile World Congress 2018

Zilele trecute va scriam despre un alt device foarte asteptat in acest an de la Xiaomi. Primele imagini cu Xiaomi Mi MAX 3 si ultimele zvonuri legate de acest atractiv telefon le-ati putut citi pe blogul nostru. Este momentul insa sa revenim asupra lui Mi 7, telefonul pe care presa de specialitate din China anunta ca s-ar putea sa-l vedem la Mobile World Congress 2018.

Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 7

Cei de la Techlector au oferit in weekend o imagine interesanta care se presupune ca infatiseaza viitorul flagship al companiei chineze. Design-ul general al telefonului pare sa-si aiba originile in modelul de anul trecut, Xiaomi Mi MIX 2. Evident, Xiaomi opteaza pentru un design bezel-less, oarecum similar cu ce am vazut in 2017, dar trebuie sa recunoastem ca Xiaomi Mi 7 arata mai bine decat Xiaomi Mi MIX 2. Desigur insa, aceste imagini „scapate” in presa nu inseamna automat ca Mi 7 va arata exact asa, drept pentru care va invitam sa tratati informatia cu rezervele de rigoare.

Revenind, observam din imagini ca panelul din spate este oarecum minimal si include setup-ul dual de pe modulul camera, optiunea LED Flash, scannerul de amprente si logoul Mi. Zvonurile anterioare sustineau ca spatele telefonului va fi acoperit de asemenea de sticla, ceea ce ne-ar putea conduce cu gandul la faptul ca Xiaomi Mi 7 va avea incarcare de tip wireless.

Partea frontala a device-ului este dominata de ecranul splendid de 6-inch in diagonala, cu tehnologie AMOLED in spatele sau, deci o constructie Samsung. Marginea de sus este singura ceva mai groasa decat celelalte, dar acolo vom descoperi diversi senzori si indiscutabil, camera foto frontala, pentru selfie-uri si video-calling.

Fara doar si poate, in materie de specificatii, Xiaomi Mi 7 se va remarca prin faptul ca va avea la bord un procesor Snapdragon 845, cel mai nou dintre chipset-urile de top ale Qualcomm.

Xiaomi Mi 7 specificatii tehnice » Asta inseamna ca modelul chinezesc se va alatura unor telefoane ca Samsung Galaxy S9, Sony Xperia XZ Pro si probabil LG G7, pe lista telefoanelor cu acest procesor mai puternic decat Snapdragon 835 de anul trecut. Foarte probabil, noul flagship Xiaomi va avea o baterie de 3000 de miliamperi la bord (cu tehnologie de incarcare rapida) si va suporta o capacitate de 6 GB RAM.

Se zvoneste de asemenea ca, pe langa senzorul de amprente, Xiaomi Mi 7 va beneficia de tehnologie de recunoastere faciala, similara cu cea de pe Apple iPhone X. Se asteapta ca si modelul Xiaomi Mi 7 sa aiba un pret destul de similar si apropiat de viziunea companiei in ceea ce priveste raportul calitate-pret (undeva in jurul sumei de 400-450 de dolari).

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes