Stiri

Xiaomi Mi 7: specificatii tehnice probabile, cand apare si cat va costa terminalul

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Au trecut aproape doua luni de cand va ofeream primele detalii despre conceptul Xiaomi Mi 7, insa lista informatiilor despre acest device continua sa fie una impresionanta. Din ce in ce mai des apare in randarile presei asiatice acest nume, un telefon la care se spune ca Xiaomi lucreaza intens.

Xiaomi Mi 7 » configuratie, cand apare si cat va costa?

Compania chineza cauta sa ofere telefoane de foarte buna calitate la preturi decente, rezonabile. In special pentru modelele mid-range si high-end, Xiaomi a mai sarit putin borna preturilor in acest an, mai putin in ceea ce priveste modelul Xiaomi Mi 6 cu Snapdragon 835 la bord, primul telefon lansat de companie in acest an. Chiar si in prezent, Mi 6 costa destul de putin, undeva in jurul a 350-400 de dolari, un pret care-l face sa fie mai ieftin decat Oppo R11 spre exemplu.

Xiaomi Mi 7

Se asteapta ca si modelul Xiaomi Mi 7 sa aiba un pret destul de similar si apropiat de viziunea companiei in ceea ce priveste raportul calitate-pret. Zvonurile care vizeaza lansarea sa si mai ales specificatiile sale s-au intensificat in acest final de an, iar Business Korea ne anunta ca handset-ul ar urma sa primeasca „unda verde” devreme, in primul trimestru al anului viitor. La ce specificatii ne asteptam? Ne dezvaluie aceeasi sursa.

Se pare ca vom avea ecran full screen pe acest device, care ecran va avea o diagonala foarte generoasa de 6.01-inch si un afisaj 18:9. Este vorba despre un OLED care se prea poate sa fie asigurat de catre cei de la Samsung. In 2018, Xiaomi Mi 7 va avea senzorul de amprente pe partea din spate ca urmare a design-ului de tip full-view si, asa cum va anuntam si noi, Xiaomi lucreaza cu Qualcomm pentru optimizarea procesorului Snapdragon 845 pentru acest model. Este vorba de cel mai puternic procesor Android pentru anul care vine, iar lansarea sa ar urma sa se produca undeva in luna martie a anului viitor, ceea ce inseamna ca Xiaomi Mi 7 ar putea „prinde viata” la scurt timp dupa.

Exista informatii care sustin si ca Mi 7 de la Xiaomi va avea de la anul tehnologie de recunoastere faciala pentru deblocarea telefonului, dar si o camera foto duala cu senzori de 16 megapixeli la bord. Cel mai probabil, versiunea de baza a lui Mi 7 va avea 6GB memorie RAM si o baterie la fel de generoasa ca si modelul (huse) Xiaomi Mi 6 din 2017. Pretul de achizitie al Mi 7 va fi undeva in jurul sumei de 400 de dolari, o suma excelenta raportata la ceea ce va oferi device-ul.