Stiri

Xiaomi Mi 7 specificatii tehnice: Snapdragon 845 si 8GB memorie RAM

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Va anuntam in ianuarie ca flagship-ul Xiaomi Mi 7 vine la Mobile World Congress. Intre timp, specificatiile sale ies la suprafata si ne bucuram sa va anuntam ca viitorul varf de gama al producatorului chinez va fi echipat cu procesor Snapdragon 845 si va avea la bord, 8GB memorie RAM.

Ce specificatii tehnice va avea nava amiral, Xiaomi Mi 7

La finalul lunii, la Barcelona, cu ocazia Mobile World Congress, unul dintre cei mai importanti producatori din lume, Xiaomi, va lansa pe piata flagship-ul, Xiaomi Mi 7 .

Xiaomi Mi 7

Speculatiile legate de flagship-ul chinezilor s-au inmultit prin urmare in aceasta perioada, dar din ce in ce mai multe surse converg catre o configuratie ca cea de mai jos.

Asadar, nava amiral pe care o pregateste Xiaomi va avea un ecran de 5.6-inch in diagonala, cu rezolutie Full HD + (adica 2160 x 1080 pixeli) si cu format 18:9. Multa lume se astepta ca Xiaomi sa faca saltul spre un ecran mult mai mare, de 6-inch, sau chiar peste 6-inch, insa chinezii aleg in continuare, aceasta varianta, pentru flagship-ul lor din debutul anului.

Xiaomi Mi 7 (1)

Sub capota, asa cum se specula inca de pe finalul anului trecut, Xiaomi Mi 7 va avea procesor Snapdragon 845 de la Qualcomm, chipset care va fi cuplat cu 8 GB memorie RAM si care va avea 128 GB dedicati spatiului de stocare a datelor. Anumite surse din China anunta ca producatorul chinez pregateste insa si o versiune ceva mai slaba, care va avea 6GB memorie RAM la bord, asa cum avea cea mai puternica varianta de Xiaomi Mi 6, anul trecut. Verifica oferta noastra de huse Xiaomi Mi 6 si profita de reducerile lunii februarie.

Pe Mi7, viitorii utilizatori se vor bucura de o camera foto duala pe spate, fiecare senzor al acestui modul urmand a avea 16 megapixeli. Camera frontala se pare ca va fi una de 13 sau de 16 megapixeli, ceea ce ar creste cu adevarat nivelul de performanta al telefonului.

Xiaomi Mi 7 (2)

Fata de 2017, noul varf de gama se va bucura de prezenta unei baterii mult mai generoase. Spre deosebire de cei 3.350 de miliamperi de anul trecut, anul acesta, bateria navei amiral va fi una de 4.480 de miliamperi, iar zvonurile sustin ca aceasta va asigura un plus de 25-30% autonomie viitorului utilizator.

Cu informatii complete despre Xiaomi Mi 7 vom reveni si noi cu ocazia Mobile World Congress, atunci cand smartphone-ul de tip phablet va fi oficial lansat pe piata.

Summary
Article Name
Xiaomi Mi 7 specificatii tehnice: Snapdragon 845 si 8GB memorie RAM
Description
Xiaomi pregateste lansarea la Mobile World Congress a noii sale nave amiral, Xiaomi Mi 7 > vezi ce specificatii tehnice are flagship-ul
Author
Publisher Name
Catmobile