Stiri

Xiaomi Mi 6X va avea ecran 18:9 si sistem de camere dual de tip iPhone X

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Pe langa informatiile legate de Xiaomi Mi MAX 3 si Xiaomi Mi 7, debutul acestui an aduce si detalii importante despre Xiaomi Mi 6X. Conform presei din China, acest device aduce update-uri masive fata de editia de anul trecut. Vi le impartasim in cele ce urmeaza, in cadrul acestui scurt articol.

Xiaomi Mi 6X specificatii tehnice

Dupa lansarea flagship-ului Xiaomi Mi 6, cei de la Xiaomi au venit pe piata cu o versiune mid-range foarte atractiva, denumita Xiaomi Mi 5X (vezi oferta de huse Xiaomi MI 5X, Mi A1). Aceasta versiune a ajuns pe piata mai tarziu si sub forma de Mi A1 Android One, primul device din portofoliul Xiaomi cu Android pur, deci fara interfata in-house, MIUI. Cele mai noi informatii de pe piata anunta ca viitorul Xiaomi Mi 6X va aduce cateva imbunatariti evidente gamei producatorului.

Xiaomi Mi 6X

Xiaomi Mi 6X

In mediul online circula deja imagini cu o carcasa Xiaomi Mi 6X, care demonstreaza faptul ca handset-ul va avea camera foto duala pe partea din spate. In timp ce toate celelalte telefoane cu camera foto duala de la producator au avut camera duala in partea din stanga sus, setup-ul de pe Xiaomi Mi 6X este unul diferit, similar mai degraba cu ceea ce am vazut pe Apple iPhone X.

Pe de alta parte insa, acest detaliu nu este neaparat o premiera pentru un telefon extra – Apple, pentru ca exista deja telefoane cu un astfel de amplasament al modului foto, iar cel mai bun exemplu este Sharp Aquos S2.

Frontal, noul device impresioneaza prin ecranul 18:9 in format edge-to-edge cu colturi rotunde. Butonul de volum si cel power se pot observa in partea dreapta a device-ului, in timp ce senzorul de amprente este plasat de asemenea in spatele telefonului. Xiaomi Mi 5X avea o constructie metalica cu camere foto duala de 12 megapixeli.

Procesorul de pe Mi 5X era un Snapdragon 625 octa core, iar ecranul un full HD de 5.5 inch. In ceea ce-l priveste pe Xiaomi Mi 6X ne asteptam din start la un ecran mai mare (cel mai probabil 5.9-inch) cu rezolutie mult mai buna (Full HD + ), ceea ce certifica un upgrade evident si la acest capitol.

Un update vizibil vom vedea si la nivel de procesor acolo unde specialistii cred ca Xiaomi Mi 6X va avea la bord un procesor Snapdragon 660 octa -core, sau in cel mai bun caz, un octa-core Snapdragon 630. Vom reveni si cu alte detalii despre acest nou device al producatorului chinez in perioada urmatoare.

Update: Prima imagine cu Xiaomi Mi 6X a ajuns in presa de specialitate din China

Xiaomi Mi 6X

sursa: slashleaks.com

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes