Stiri

Xiaomi Mi 5X Special Edition anuntat oficial: debuteaza pe 1 noiembrie

Home  »  Stiri

CatMobile.ro

acum 6 ani

Producatorul de telefoane din China, Xiaomi, a anuntat lansarea terminalului Xiaomi Mi 5X Special Edition. Device-ul este disponibil intr-o combinatie splendida de culori, negru si rosu. Este vorba despre o editie speciala a mid-range-ului Xiaomi Mi 5X, smartphone lansat in luna august.

Xiaomi Mi 5X Special Edition specificatii tehnice

Editia Speciala de Xiaomi Mi 5X este echipata cu un ecran de 5.5 inch in diagonala, ecran care suporta e rezolutie Full HD, in speta 1920 x 1080 pixeli. Nu lipseste sticla curbata de pe acest display, in timp ce luminozitatea atinge 450 de niti. Sub capota, terminalul ascunde un procesor Snapdragon 625, de la Qualcomm. Chipset-ul octa-core este tactat la frecventa de 2 Ghz si este cuplat cu procesorul grafic Adreno 506 GPU.

Xiaomi Mi 5X Special Edition

Departamentul de stocare a datelor cuprinde 64 de GB rezervati memoriei native, capacitate care poate fi insa extinsa pana la 128 GB via micro SD. Procesorul Snapdragon 625 este unul dintre cele mai puternice chipset-uri de pe piata mid-range, iar in cazul Xiaomi Mi 5X Special Edition este cuplat cu 4GB de memorie RAM.

Modelul Xiaomi Mi 5X Special Edition beneficiaza de suport dual camera, similar cu cel de pe clasicul Xiaomi Mi 5X. Camera duala include doi senzori de cate 12 megapixeli fiecare, cu apertura f/2.2. Aceasta camera principala este capabila de zoom optic si permite inregistrare video in slow motion la 120 de cadre pe secunda. De asemenea camera asigura inregistrare video la rezolutie 4K, Ultra HD. Pe partea din fata, Xiaomi Mi 5X Special Edition are o camera frontala de 5 megapixeli care asigura modul beautification in real time. Panoul principal are atat senzor de amprente cat si LED Flash (dual tone).

Xiaomi Mi 5X Special Edition ruleaza din fabrica MIUI 9 customizarea pentru Android 7.1.1 Nougat. Device-ul beneficiaza de o autonomie buna datorita bateriei de 3080 miliamperi. La capitolul conectivitate Xiaomi Mi 5X Special Edition aduce 4G VoLTE support, Bluetooth 4.2, WiFi (802.11 b/g/n), GPS with AGS/ GLONASS, 3.5mm audio jack si mufa USB Type- C.

Dupa cum anticipati, smartphone-ul este disponibil doar in zona China. Disponibilitatea sa incepe cu data de 1 noiembrie.

Summary
Xiaomi Mi 5X Special Edition anuntat oficial: debuteaza pe 1 noiembrie
Article Name
Xiaomi Mi 5X Special Edition anuntat oficial: debuteaza pe 1 noiembrie
Description
Xiaomi a lansat in China Xiaomi Mi 5X Special Edition, un device cu aceleasi specificatii ca si Xiaomi Mi 5X dar cu un look special
Author
Publisher Name
Catmobile