Stiri

Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro primesc update la Android 11. Detalii oficiale

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Compania Xiaomi a anuntat ca telefoanele Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro sunt primele modele de la Xiaomi care primesc update-ul Android 11.

Android 11, împreună cu o serie de funcții inteligente ale interfeței MIUI 12, aduc o serie de îmbunătățiri, în special pentru gestionarea conversațiilor și pentru un control mai bun al telefoanelor.

Xiaomi Mi 10 si Mi 10 Pro primesc update la Android 11

MIUI 12 oferă o interfață fluidă, bazată pe animații și meniuri captivante, prin care detaliile devin aproape palpabile pentru utilizatori. Celelalte modificări majore introduse prin Android 11 includ:

• Conversațiile:
Cu Android 11, conversațiile din mai multe aplicații de mesagerie pot fi gestionate din același loc, în bara de notificări. Noile funcții le permit utilizatorilor să răspundă la mesaje direct din secțiunea de notificări. Update-ul OS aduce și posibilitatea de a organiza conversațiile în funcție de prioritatea lor. Conversațiile marcate ca prioritare pot apărea pe ecran chiar și atunci când acesta este blocat, sau când este activată setarea “Do not Disturb”.

• Mesajele pop-up:
Cu Android 11, mesajele pop-up vor pluti deasupra altor aplicații și vor putea fi accesate de utilizatori în diverse situații. Mesajele pop-up pot fi accesate pentru a intra în aplicație, sau închise atunci când nu sunt de interes pentru utilizator. Această funcție este utilă când dorești să faci mai multe lucruri în același timp, fără să ratezi mesajele importante.

• Comenzile telefonului:
Telefonul se transformă într-un “portofel digital și în seif pentru parolele de acces”, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a controla dispozitivele inteligente conectate, fără a mai fi nevoie să deschidă alte aplicații. Cu acces mai rapid și mai ușor la dispozitivele inteligente, trecerea de la un device la altul și folosirea funcțiilor Android Auto wireless devin mai simple ca niciodată. Pentru a accesa meniul “Device Controls”, utilizatorul trebuie să meargă la “Settings”, apoi la “Display”, să acceseze secțiunea “Control center & Notification shade” și să activeze opțiunea “Use new Control center”. Se vor putea adăuga aplicații în secțiunea “Smart Home” a centrului de control și astfel se pot gestiona dispozitivele conectate direct.

Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro aduc fotografia și filmarea în prim plan, atât cu ajutorul unei configurații hardware impresionante, cât și prin caracteristicile software de top. Cu o capacitate de filmare 8K, cameră de 108MP, sunet premium și 5G, cele două modele sunt alegerea perfecta pentru utilizatorul urban și modern și pentru cei care folosesc telefonul la capacitate maximă.

Xiaomi își actualizează constant dispozitivele cu noile versiuni de Android. Pentru a satisface așteptările utilizatorilor, Android 11 este de acum disponibil pe modelele Xiaomi Mi 10 și Mi 10 Pro.

Citeste un review Xiaomi Mi 10 Lite 5G pe blogul nostru si nu uita  ca Xiaomi Mi 10 Lite 5G costa la eMag doar 1.599 de lei. Iar daca preferi varianta achizitionarii lui in rate o poti face la o rata lunara de aproximativ 50 de lei.

Etichete: