Reviews

Xiaomi a lansat noile Mi Smart Clock și Mi Home Security Camera 2K Pro. Cât costă și cum arată

Home  »  Reviews

catmobile

acum 3 ani

Xiaomi, lider global în tehnologie, a anunțat lansarea a două noi modele de telefoane inteligente Redmi: Redmi Note 9T și Redmi 9T, care vor fi disponibile în curând și pe piața din România. Redmi Note 9T este primul smartphone 5G din seria Redmi Note, dotat cu dual SIM 5G.

Noii campioni ai segmentelor mid-range și entry-level, Redmi Note 9T și Redmi 9T, au fost concepuți pentru a livra performanțe extraordinare. Durata de viață a bateriei celor două modele este extinsă pe mai multe zile, fără a face niciun fel de compromis în privința fotografiei sau a design-ului.

Cele două noi produse din gama ecosystem prezentate în timpul lansării sunt Mi Smart Clock și Mi 360° Home Security Camera 2K Pro. Despre ele, găsești mai multe informații, mai jos:

Mi Smart Clock

Cu un design compact și minimalist, Mi Smart Clock se integrează perfect în orice locuință. Touchscreen-ul său full-color de 3.97’’ afișează ora, vremea, calendarul și funcționează chiar și ca ramă foto digitală.

Cu alarma sa specială, Mi Smart Clock poate mări gradual luminozitatea ecranului, precum și intensitatea sunetului. Mi Smart Clock are Google Assistant și Chromecast integrate și se comportă ca un element de control AIoT pentru casă și hub de divertisment. Astfel, el permite controlul vocal al dispozitivelor smart din gama Mi, cum ar fi redarea filmărilor de pe camerele de securitate sau a muzicii de pe telefoanele inteligente ale utilizatorilor.
Mi Smart Clock are un preț recomandat de vânzare începând cu 49.99 euro.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro este dotată cu o cameră de 3MP care oferă imagini foarte clare, datorită rezoluției sale de până la 2304×1296. Diafragma foarte deschisă f/1.4, lentilele 6P și senzorul de imagine cu senzitivitate crescută asigură imagini detaliate și luminoase chiar și în condiții de lumină slabă.

De asemenea, camera este dotată cu algoritmul AI de ultimă generație care detectează siluetele oamenilor și îi informează pe utilizatori prin intermediul mesajelor automate. Cu ajutorul microfoanelor duale și a tehnologiei active de reducere a zgomotelor, Mi 360° Security Camera 2K Pro face posibilă comunicarea clară. Pentru utilizatorii care pun preț pe intimitate, dispozitivul oferă modul “privacy” care permite direcționarea camerei spre interior printr-o simplă comandă din aplicația Mi Home. De asemenea, camera poate fi controlată vocal prin Google Assistant* și Amazon Alexa**.

Mi 360° Home Security Camera 2K Pro va fi disponibilă la un preț recomandat de vânzare începând cu 59.99 euro.