Stiri

Xiaomi Black Shark este pregatit de lansarea oficiala

Home  »  Stiri

catmobile

acum 6 ani

Detalii Xiaomi Black Shark » La mijlocul lunii martie, va scriam ca Xiaomi pregateste un telefon pentru gaming. Recent, contul oficial de pe Weibo al celor de la Black Shark a confirmat oficial aparitia noului telefon dedicat gaming-ului, in parteneriat cu Xiaomi. Acest device va fi lansat oficial pe 13 aprilie si va fi echipat cu procesor Snapdragon 845.

Primul telefon dedicat gaming-ului via Xiaomi & Black Shark Technology: detalii despre modelul Xiaomi Black Shark

Razer Phone a fost primul device de pe piata dedicat exclusiv gaming-ului. Cei de la Xiaomi, in parteneriat cu Black Shark vin acum cu al doilea astfel de telefon care se va numi chiar Xiaomi Black Shark.

Xiaomi Black Shark

Compania Black Shark a confirmat de altfel si investitia Xiaomi in acest start up, iar noul gaming phone va fi primul produs al parteneriatului. Se pare ca la fel ca si Razer Phone, noul Xiaomi Black Shark va beneficia de un ecran cu rata de refresh de 120 Hz, semn ca pentru Razer, competitia creste.

Zvonurile sustin ca Xiaomi Black Shark va fi echipat cu 8 GB RAM si cu un ecran in format 18:9 cu rezolutie Full HD+ (adica 2160 x 1080 pixeli). Device-ul va rula din fabrica Android 8.0 Oreo si va fi sustinut de o platforma Snapdragon 845 de la Qualcomm.

Xiaomi Black Shark (2)

CEO-ul Black Shark Technology a marturisit recent ca start-up-ul are aproximativ 300 de angajati in acest moment si mai mult de 90% dintre ei sunt designeri si ingineri.

Totodata, el a confirmat ca majoritatea sunt gameri dedicati si pasionati astfel ca are incredere maxima ca viitorul Xiaomi Black Shark va fi unul pe gustul gamerilor. Rezultatele din AnTuTu (pe care vi le-am prezentat la mijlocul lunii martie) sunt promitoare, in contextul in care telefonul pare sa obtina 270.680 ca scor.

Xiaomi Black Shark (3)

Teoretic si, oarecum off the record, acest telefon pentru gaming de la Xiaomi are un scor AnTuTu mai bun decat Samsung Galaxy S9+ ceea ce spune destul de multe despre el.

Summary
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 2 votes