Stiri

Xiaomi anunta un nou record: peste 10 milioane de telefoane livrate in luna septembrie

Home  »  Stiri

Florin Codreanu

acum 5 ani

XiaomiLuna trecuta a fost una plina de evenimente pentru cei de la Xiaomi in conditiile in care producatorul chinez a lansat pe piata doua dintre cele mai populare smartphone-uri din colectia sa: Xiaomi Mi Mix 2 si Xiaomi Mi Note 3. Tot dinspre Xiaomi primim acum vesti proaspete: compania a livrat peste 10 milioane de telefoane numai in luna septembrie, luna pe care abia ce am incheiat-o.

Xiaomi 10 milioane de telefoane livrate in septembrie

Ieri, unul dintre cei mai mari producatori de pe piata chineza a anuntat ca si-a doborat recordul de livrari, datorita bilantului pe luna septembrie.

Xiaomi a expediat peste 10 milioane de telefoane in aceasta luna, dar fara doar si poate, o parte importanta dintre aceste livrari au fost facute in interiorul granitelor Chinei. Este totusi o cifra impresionanta pentru un producator chinez, altul decat Huawei, care deja poate fi alaturat fara probleme gigantilor Samsung si Apple Inc.

Cei de la Xiaomi raman insa un nume foarte important si pentru alte piete foarte importante precum Singapore, Malaiezia sau India. Numai in India, compania a reusit sa livreze peste 25 de milioane de telefoane in ultimii trei ani.

Recent lansatul Mi Mix 2 spre exemplu, ofera ecran Full HD + cu format 18:9, procesor Snapdragon 835 de 2.45 Ghz, 6GB memorie RAM, 64/128/256 GB memorie nativa, acumulator de 3400 de miliamperi si camera foto Sony de 12 megapixeli. Totul pentru aproximativ 500 de dolari, o suma mult mai mica decat a altor terminale cu procesor Snapdragon 835, cel mai bun procesor de top de piata la aceasta ora.

Cum se explica acest succes? Producatorul chinez are in portofoliul sau o gama variata de terminale incepand de la sectorul lower-end Redmi, pana la telefoanele din seria de top Mi, toate aceste smartphone-uri fiind oferite pietei la preturi mai mult decat rezonabile, incorporand totodata specificatii foarte bune pentru fiecare sector de activitate in parte.

Summary
Xiaomi anunta un nou record: peste 10 milioane de telefoane livrate in luna septembrie
Article Name
Xiaomi anunta un nou record: peste 10 milioane de telefoane livrate in luna septembrie
Description
Producatorul chinez Xiaomi a anuntat un nou record dupa ce a depasit 10 milioane de unitati livrate doar in luna septembrie