Stiri

Xiaomi aniversează 10 ani și aduce oferte la telefoane și la produsele din gama ecosystem

Home  »  Stiri

catmobile

acum 4 ani

Xiaomi, lider global în tehnologie, marchează luna aceasta 10 ani de la fondare, cu nenumărate discount-uri care vor fi disponibile în perioada 17-31 august pentru Fanii Mi și pentru utilizatori.

Atât flagshipul Mi 10, cât și telefoanele din seria Mi Note 10 (Mi Note 10 Pro, Mi Note 10 și Mi Note 10 Lite) dar și îndrăgita gamă Redmi Note 9 (Redmi Note 9 Pro și Redmi Note 9), vor avea discount-uri între 100 și 700 lei.

Produsele din gama Xiaomi Ecosystem – Mi Robot Vacuum Mop, Mi Air Purifier 3H și Mi Smart Band 4 vor beneficia de o serie de discount-uri de până la 200 de lei.

Discount-urile aniversare de 10 ani sunt disponibile online pe eMag, Altex și Flanco, PCGarage, Cel.ro, evoMAG în oferta operatorilor de telefonie mobilă Orange și Vodafone și în magazinul Mi Store.

Cine este Xiaomi

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT.

Punând accent deopotrivă pe inovație și calitate, Xiaomi este preocupată constant ca utilizatorii săi să se bucure de o experiență de înaltă calitate și totodată pune accent eficiența operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi are un total de 15.222 de angajati si mai multe subsidiare.  Subsidiarele sunt Redmi, Yi Techhonology, Roborock, Roidmi, Viomi, VH, Mijia, Huami, Aqara, Yeelight, Blackshark, Pocophone si Youpin. Transformat intr-unul dintre cele mai cunoscute branduri din lume, Xiaomi deserveste zone importante de pe Glob si a ajuns sa livreze telefoane din China pana in Brazilia, din Rusia pana in Romania si din Mexic pana in Malaiezia.

Compania este recunoscuta si pentru faptul ca a construit cea mai mare platforma IoT pentru consumatori, conectand mai mult de 100 de milioane de dispozitive inteligente. Utilizatorii MIUI, interfata dezvoltata de producator au atins intre timp borna de 200 de milioane! In februarie anul trecut, Google a anuntat ca Xiaomi este cel de-al treilea brand din China (indiferent de piata) dupa gigantii Huawei si Alibaba.

Etichete:

Xiaomi