Stiri

Xiaomi 12 Ultra – specificații tehnice. Procesor puternic, dotări foto excelente

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Xiaomi va lansa în această vară modelul Xiaomi 12 Ultra, iar randările acestui smartphone au apărut în presa chineză. Noul Xiaomi 12 Ultra va fi echipat, se pare, cu procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 și va avea un sistem triple camera foarte atractiv. Totodată, smartphone-ul va veni cu un ecran QHD AMOLED cu diagonală de 6.7 inch. Avem mai multe detalii, în cele ce urmează.

Specificațiile Xiaomi 12 Ultra

Xiaomi și-a prezentat seria Xiaomi 12, dar presa internațională scrie deja despre următorul flagship al producătorului chinez.

Este vorba despre Xiaomi 12 Ultra, un smartphone care ar urma să fie lansat, în curând, pe piață. Xiaomi a dezvăluit seria Xiaomi 12 în China în decembrie, în timp ce aceeași serie a fost dezvăluită la scară globală în luna martie.

Cu toate acestea, un dispozitiv care pare să lipsească din serie este Xiaomi 12 Ultra. Potrivit celor mai recente informații din presa internațională, lansarea acestei nave amiral s-ar putea produce în curând.

Presa din China anunță că noul flagship al companiei Xiaomi va fi echipat cu procesorul Snapdraogn 8+ Gen 1.

Totodată, vârful de gamă va fi echipat cu un ecran QHD AMOLED de 6.7-inch în diagonală, un ecran care va accepta o rată de împrospătare de 120 Hz.

Pe lângă impunătorul procesor, telefonul de top la care lucrează Xiaomi va avea 8 până la 12 GB RAM LPDDR5, în timp ce în ceea ce privește stocarea internă, aceasta va fi de tip UFS 3.1 și cuprinsă între 256 și 512 GB. Până în acest moment, argumente de top pentru un telefon care trebuie să fie de top, notează presa din China.

Configurație foto puternică

Un alt capitol la care Xiaomi 12 Ultra va impresiona va fi se pare sistemul său foto. Este vorba despre un sistem cu o cameră principală de 50 de megapixeli, cu suport OIS, asociată cu un snapper ultra wide de 48 de megapixeli și o cameră teleobiectiv (periscop) de 48 de megapixeli. Avem inclusiv zoom optim 5x și toate ingredientele să credem că Xiaomi 12 Ultra va fi un telefon spectaculos la acest capitol.

Mai mult decât atât, telefonul va avea un senzor ToF, dar și un senzor de autofocus laser lângă camerele din spate.

Pentru selfie-uri și apeluri video, telefonul va dispune de o cameră frontală de 20 de megapixeli.

În altă ordine de idei, Xiaomi 12 Ultra va rula pe Android 12, cu interfața MIUI 13 deasupra. În zona autonomiei, Xiaomi 12 Ultra se va baza pe un acumulator de 5.000 de miliamperi, cu încărcare rapidă de 67 W și suport pentru încărcare wireless de 50 de W.

Telefonul se pare că va fi unul destul de gros, urmând a avea camere Leica pe spate. Astfel, din ceea ce anunță presa din China, se pare că 12 Ultra va avea o grosime de 9.5 milimetri și o înălțime de 161.9 milimetri. Înălțimea ajunge la 74.3 milimetri.

În spate, se poate observa o mare umflătură circulară a camerei, formată din lentile și senzori minuscule. Vine cu șapte decupaje, dintre care patru ar trebui să fie lentile, în timp ce celelalte trei ar trebui să fie senzori.

Alte caracteristici suplimentare includ un afișaj curbat, blocare cu amprentă, spate ceramic și un cadru de aluminiu.

Cu alte informații despre Xiaomi 12 Ultra vom reveni și noi după lansarea oficială pe piață. Poți arunca o privire peste cea mai nouă colecție de huse Xiaomi 12 de pe site-ul nostru.

sursa foto: Gearrice

Etichete:

Xiaomi 12 Ultra