Stiri

Xiaomi 12 a primit certificarea CEE, iar lansarea sa pare iminentă

Home  »  Stiri

catmobile

acum 2 ani

Xiaomi 12 a trecut de certificarile EEC și BIS care dezvăluie lansarea globală și indiană a smartphone-ului.

Ne pregătim de lansarea Xiaomi 12. Ce specificații ar putea avea smartphone-ul

Presa internațională confirmă că smartphone-ul Xiaomi 12 ar putea fi primul device alimentat de viitorul procesor al celor de la Qualcomm, Snapdragon 898. Acesta din urmă ar urma să fie lansat pe 30 noiembrie, în cadrul Tech Summit.

Între timp, Xiaomi 12 a primit două certificări importante, care confirmă că lansarea sa este iminentă.

Se pare că device-ul va fi lansat, așa cum era de așteptat, la nivel global, nu doar în China. Pentru a ne aminti, Xiaomi Mi 11 a debutat doar în China la momentul lansării. Versiunea globală a Xiaomi 12 și 12 Pro cu numerele de model 2201122G și 2201123G a primit acum certificarea CEE, ceea ce indică o lansare iminentă.

Xiaomi 12 a trecut de certificarea BIS, ceea ce înseamnă că smartphone-ul va fi lansat și în India. El ar putea debuta alături de seria Redmi Note 11, iar o dată posibilă de lansare este luna decembrie a acestui an. Modelele Pro și Ultra ar putea ajunge pe piață la începutul anului 2022.

În ceea ce privește specificațiile, Xiaomi 12 ar putea avea un afișaj curbat 2K AMOLED împreună cu până la 16 GB de RAM LPDDR5 și până la 1 TB de stocare UFS 3.1. În plus, ar putea avea senzorul Samsung ISOCELL GN5 de 50 de megapixeli ca cameră principală, în timp ce ceilalți doi senzori sunt de așteptat să fie lentile cu unghi larg și ultralarg.

În zona de software, smartphone-ul celor de la Xiaomi ar putea rula pe MIUI 13 bazat pe Android 12. Mai mult, ar trebui să vină cu suport pentru încărcare rapidă de 120 W și încărcare wireless de 50 W.

În altă ordine de idei, Qualcomm și-a actualizat recent pagina de pornire a site-ului pentru a afișa o barcă care formează un design infinit. Pe lângă asta, există un banner care afirmă că Qualcomm Tech Summit 2021 va fi găzduit timp de trei zile. Putem presupune cu siguranță că următoarea ”aparoție” a procesorului de la producătorul de cipuri va sosi la sfârșitul lunii noiembrie, având în vedere că a fost urmată o cronologie similară pentru Snapdragon 888. Acest chipset nou, Snapdragon 898, ar urma să fie procesorul de pe Xiaomi 12, un telefon care va avea oportunitatea de a se folosi de acest cip în premieră.

Etichete:

Xiaomi Xiaomi 12