Reviews

Wieppo S6 review » pareri, specificatii, detalii oficiale

Home  »  Reviews

CatMobile.ro

acum 6 ani

Foarte putina lume este familiarizata cu cei de la Wieppo. Compania este un „newcomer” pe piata de smartphone si se focuseaza, cum altfel, pe raportul calitate-pret pe care il ofera dispozitivelor sale. Ca va reusi asta, sau nu, ramane de vazut. Pentru moment, noi aruncam o privire peste cel mai recent realease al lor, Wieppo S6, un device care ne-a atras atentia.

Wieppo S6 specificatii tehnice, pareri, design

La prima vedere, Wieppo S6 nu pare sa inspire foarte multa incredere. Desigur, telefonul arata bine, insa constructia sa din plastic, cu margini foarte mari si groase, nu pare sa impresioneze. Englezii ar numi acest design „outdated” noi il vom numi destul de putin spectaculos. Tinand cont totusi de pretul de achizitie, Wieppo S6 poate trece clasa cu usurinta.

Wieppo S6 (3)

Display-ul telefonului nu poate fi considerat unul atractiv si nici impunator ca specificatii, dar poate fi considerat decent. Avem o diagonala de 5.5 inch pe un ecran HD cu rezolutie 1280 x 720 pixeli. Din acest punct de vedere, cei de la Wieppo au fost oarecum inspirati.

Smartphone-ul Wieppo S6 ascunde sub capota un procesor Quad-Core de 1.3 Ghz de la MediaTek. Este vorba despre un model entry level, MT6737, care nu se descurca rau, dar nici nu poate fi remarcabil.

Compartimentul foto este impartit astfel: frontal, avem o camera foto de 5 megapixeli, in timp ce pe spate, Wieppo s-a gandit la o camera foto duala. Aici descoperim cei doi senzori de 8 si 5 megapixeli, detaliu care ridica putin valoarea generala a device-ului.

2GB memorie RAM ofera acest dispozitiv, plus alti 16 GB dedicati memoriei native. Capacitatea de stocare a datelor poate fi extinsa pana la 128 GB printr-un card de memorie extern.

Smartphone-ul Wieppo S6 este compatibil cu tehnologia 4G si este sustinut la capitolul autonomie de o baterie de 3000 de miliamperi. De altfel, acest capitol este unul dintre capitolele cele mai atractive la Wieppo S6, tinand cont de faptul ca acumulatorul sau asigura o autonomie de pana la 7 ore de activitate cu ecranul aprins la maxim si rulaj intens.

Wieppo S6 (2)

Cu toate acestea, nu mai putin de doua ore solicita device-ul pentru a se incarca 100%.

Wieppo S6 verdict

Smartphone-ul Wieppo S6 este unul de buget si ofera o performanta limitata. Vestea buna este ca terminalul ruleaza o versiune aproape stock de Android (Nougat 7.0) si are o baterie buna. Pretul de achizitie este mic, iar la acesti bani primim si camera foto duala, dar si un ecran destul de decent. Exista cateva specificatii cheie pe care nu le regasim in componenta sa, printre care, din pacate, senzorul de amprente. Acest device poate fi achizitionat de pe Amazon sau eBay. Pretul sau nu depaseste 350 de lei.

Summary
product image
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Wieppo
Product Name
Wieppo S6